توليد انيميشن «شعر رمضان»
جام جم , چهارشنبه 20 شهريور 1387 - ساعت 21:50

«شعر رمضان» يکي از برنامه هاي موزيکال مناسبتي توليد مرکز صباست که به کارگرداني پروين تجويد براي پخش در ايام ماه مبارک رمضان توليد و آماده پخش شده است.

 

«شعر رمضان» يکي از برنامه هاي موزيکال مناسبتي توليد مرکز صباست که به کارگرداني پروين تجويد براي پخش در ايام ماه مبارک رمضان توليد و آماده پخش شده است.
، اين کار با تکنيک دوبعدي رايانه اي ، با فضاي فانتزي و گرافيکي ساده و کودکانه ، اشعار بسيار ساده و قابل درک براي کودکان با کار گرافيکي ، ويژه مخاطب کودک و نوجوان ساخته است.
به گفته کارگردان ؛ شعر رمضان براي گروه سني الف و ب سروده شده است که با موسيقي کودکانه و تصاويري خيال انگيز همراه شده است. با شروع اذان صبح همراه با فرشته ها و کودکان به ضيافت خدا مي رويم و در آن فضاي روحاني با آداب روزه داري آشنا مي شويم.
وي افزود: دعاهاي مخصوص ماه مبارک رمضان نيز در اين شعرها گنجانده شده است و تاکيد شده که رمضان ماه نزول قرآن و ماه عبادت و پرهيز از بدي هاست. با ربنا به ساعات ملکوتي اذان مغرب مي رسيم و با قرائت قرآن به خدا نزديک تر مي شويم.
عوامل توليد اين کار عبارتند از: رايانه: پوريا سازگار ، شعر: محمد حاجي حسيني ، موسيقي: سعيد ذهني ، انيماتور: مجتبي پرنده غيبي ، دسن: نگين بساکپور ، لي اوت: جواد ابراهيم خاني ، امين فرامرزيان ، بيتوينر: سيمين تجويد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news112985.html