سير نزولي آمريکا و سازمان ملل در دهه‌هاي آتي
مهر , چهارشنبه 20 شهريور 1387 - ساعت 22:34

اين تحليلگر اطلاعاتي اذعان کرد که رهبري آمريکا به سرعت در صحنه هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي در حال کمرنگ شدن است.

 

يک گزارش اطلاعاتي آمريکا پيش بيني کرد که آمريکا، سازمان ملل ، بانک جهاني و ديگر سازمانهاي بين المللي طي دهه هاي آينده با سير نزولي روبرو خواهند شد و سلطه و نفوذ آمريکا در جهان کاهش خواهد يافت.
اين گزارش اطلاعاتي در زمينه خطرات جهاني پيش روي رئيس جمهور آينده آمريکا در حال آماده شدن است و پيش بيني مي کند که با تغيير شکل جهان در نتيجه جهاني شدن ، مشکلات ناشي از تغييرات جوي و يک جهان بي ثبات در نتيجه انقلابهاي منطقه اي بر سر کمبود غذا، آب و انرژي سلطه آمريکا نيز در دهه هاي آتي کاهش خواهد يافت.
اين گزارش که " توماس فينگر" تحليلگر ارشد اطلاعاتي آمريکا طي سخنراني خود از آن خبر داد همچنين به اين مسئله اشاره مي کند که يک بعد کليدي برتري مداوم آمريکا که همان قدرت نظامي است در جهان رقابتي آينده کم اهميت ترين دارايي براي آمريکا خواهد بود، زيرا هيچ کس نمي خواهد با نيروي عظيم متعارف به آمريکا حمله کند.
اظهارات هفته گذشته فينگر بر اساس گزارش " روندهاي جهاني سال 2025" بود که تا حدي تکميل شده و نشان مي دهد که چطور حوادث بين المللي مي تواند در 15 تا 17 سال آينده بر آمريکا تاثير بگذارد.
فينگر در کنفرانس متخصصان اطلاعاتي در اورلاندو اطلاعاتي درباره يافته هاي کليدي اين گزارش ارائه کرد و گفت که اين گزارش در اوايل سال جديد ميلادي به ساکن بعدي کاخ سفيد ارائه خواهد شد.
وي تصريح کرد:" آمريکا قدرت برتر باقي خواهد ماند، اما سلطه آمريکا تا حد زيادي کاهش خواهد يافت ."
اين تحليلگر اطلاعاتي اذعان کرد که رهبري آمريکا به سرعت در صحنه هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي در حال کمرنگ شدن است.
در اين گزارش تنها آمريکا نيست که سير نزولي طي مي کند، بلکه سازمان ملل متحد، بانک جهاني و ديگر سازمانهاي بين المللي سير نزولي خواهند داشت.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news112990.html