بررسي نتايج دور از انتظار ورزشكاران در المپيك
شنبه 23 شهريور 1387 - ساعت 21:15

رئيس‌جمهور در نامه‌اي به رئيس سازمان تربيت بدني دستور داد با تشكيل هيئتي متشكل از صاحب‌نظران و دانشگاهيان علل و عوامل نتايج دور از انتظار ورزشكاران در المپيك پكن بررسي شود.

 

رئيس‌جمهور در نامه‌اي به رئيس سازمان تربيت بدني دستور داد با تشكيل هيئتي متشكل از صاحب‌نظران و دانشگاهيان علل و عوامل نتايج دور از انتظار ورزشكاران در المپيك پكن بررسي شود.
متن كامل نامه محمود احمدي‌نژاد به اين شرح است.
جناب آقاي مهندس علي‌آبادي
معاون محترم رئيس‌جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني
سلام عليكم
گرچه طي سال‌هاي اخير مجموعه ورزشي كشور از حركتي شتابان و اصولي و رو به رشد برخوردار بوده است، ولي نتايج دور از انتظار ورزشكاران در المپيك، بررسي دقيق علل و عوامل آن براي برنامه‌ريزي دقيق‌تر و جبران آن در آينده را ضروري ساخته است.
در حالي كه همه‌گونه امكانات براي پيشرفت ورزشي و فتح قله‌هاي قهرماني آماده شده است هماهنگي كامل با برنامه و تجميع و هم‌افزايي همه توانمندي‌ها، استفاده از ظرفيت‌هاي علمي و همه استعدادهاي كشور و حركت پايه‌اي، بيش از گذشته بايد مد نظر قرار گرفته و عملياتي شود و از ناهماهنگي‌ها و كارهاي غيرعالمانه و يا دخالت‌هاي غيرمسؤولانه و غيرتخصصي و تخريب‌هاي تبليغي و غيراخلاقي به طور جدي جلوگيري شود.
يادآوري مي‌نمايد كه متوسط استعداد جوان ايراني همانگونه كه در افزايش سهميه المپيك و در هفته‌هاي اخير در كاراته، واليبال و بسكتبال و روزانه در صدها عرصه علمي و فني و فرهنگي مشاهده مي‌كنيم شايسته حضور در ميادين بزرگ و افتخارآفريني مستمر است.
لازم است با تشكيل هيئتي متشكل از صاحبنظران و خبرگان و دانشگاهيان دلسوز و كارآمد نسبت به بررسي وضع موجود و رفع ضعف‌ها و موانع و ايجاد هماهنگي كامل بين بخش‌هاي گوناگون دست‌اندركار براي حضور درخشان‌تر در ميادين آينده اقدام و به صورت مرتب گزارش آن را به ملت شريف و اينجانب اعلام نماييد.
از خداوند متعال توفيق و سرافرازي همه دست‌اندركاران و جوانان برومند ايران اسلامي را مسألت دارم.
محمود احمدي‌نژاد




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news113208.html