سيروس الوند «خسته‌دلان» را به شبكه يك سيما مي‌آورد
پنجشنبه 28 شهريور 1387 - ساعت 21:34

سريال خسته‌دلان در 13 قسمت 45 دقيقه‌اي در گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما توليد مي‌شود.

 

سيروس الوند كه مدتي است در تلويزيون فعاليت مي‌كند و تاكنون چند تله‌فيلم از جمله ستاره‌هاي سوخته، مرد و عروس برفي را كارگرداني كرده است، بزودي اولين سريال خود با نام «خسته‌دلان» را براي شبكه يك سيما مقابل دوربين مي‌برد.
اين سريال را محسن شايان‌فر تهيه مي‌كند و فيلمنامه آن را سيدسعيد رحماني نوشته است. خسته‌دلان درباره ماجراها و اتفاقات مختلفي است كه در يك قطار رخ مي‌دهد و ما در هر قسمت با شخصيت‌ها و ماجراهاي تازه‌اي در اين قطار مواجه خواهيم شد.
به گفته شايان‌فر ، براساس برنامه‌ريزي‌ها، اين مجموعه اواسط پاييز امسال كليد مي‌خورد و در حال حاضر الوند مشغول بازبيني لوكيشن‌هاي مختلف است تا قبل از شروع زمستان مجموعه خسته‌دلان را كليد بزند.
از عواملي كه تاكنون حضور آنها در سريال خسته‌دلان قطعي شده است ، مي‌توان به مدير توليد: رحمت عبدالله ‌زاده ، تصويربردار: فرشاد گل‌سفيدي، طراح چهره‌پردازي: محمدرضا قومي و صدابردار: جهانگير ميرشكاري اشاره كرد.
سريال خسته‌دلان در 13 قسمت 45 دقيقه‌اي در گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما توليد مي‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news113675.html