هموطنان، انفرادي به عراق سفر نكنند
شنبه 30 شهريور 1387 - ساعت 12:51

بهداشت، تاكنون 126 نفر در كشور عراق به بيماري وبا مبتلا شده‌اند و 13 مورد مشكوك به بيماري نيز در دست بررسي است.

 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با صدور اطلاعيه‌اي مجددا از هموطناني كه قصد عزيمت به عتبات عاليات را دارند، خواست كه ضمن رعايت كامل اصول بهداشتي، حتما در قالب كاروان‌هاي حج و زيارت به اين كشور سفر كنند.
به گزارش اين وزارتخانه، بر اساس آخرين آمار سازمان جهاني بهداشت، تاكنون 126 نفر در كشور عراق به بيماري وبا مبتلا شده‌اند و 13 مورد مشكوك به بيماري نيز در دست بررسي است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در اين اطلاعيه با يادآوري اين مطلب كه امسال شيوع بيماري وبا در عراق در استان‌هاي جنوبي اين كشور دقيقا در مسير تردد زائران ايراني گزارش شده است، لذا ضرورت دارد كه زائران ايراني دقت و مراقبت بسياري در رعايت اصول بهداشتي به عمل آورند.
براساس گزارش سازمان جهاني بهداشت، موارد ابتلا به بيماري وبا در عراق به تفكيك 83 نفر در بابل عراق، 24 نفر در بغداد، 14نفر در كربلا، 2 نفر در نجف و در شهرهاي دياله، ميسان و بصره نيز هركدام يك نفر گزارش شده است.
بر اساس گزارش سازمان جهاني بهداشت، آمار ابتلا به بيماري وبا با توجه به پايين بودن كيفيت آب و بهداشت عمومي در اين كشور روبه افزايش است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news113756.html