ليوني: اولمرت هرچه سريعتر استعفا دهد
شنبه 30 شهريور 1387 - ساعت 22:17

تزيپي ليوني رييس جديد حزب كاديما رژيم صهيونيستي، در اولين نشست اين حزب پس از برگزاري انتخابات، عزمش را براي تشكيل دولت جديد اعلام كرد.

 

ليوني در اولين نشست حزب كاديما به عنوان رييس اين حزب، شركاي سياسي‌اش را تهديد به برگزاري انتخابات زودهنگام كرد. او در عين حال از ايهود اولمرت خواست هرچه زودتر از مقامش به عنوان نخست وزير اسرائيل استعفا دهد.
تزيپي ليوني رييس جديد حزب كاديما رژيم صهيونيستي، در اولين نشست اين حزب پس از برگزاري انتخابات، عزمش را براي تشكيل دولت جديد اعلام كرد. وي از احزاب ائتلاف دولت به ويژه حزب كارگر و شاس خواست تا با وي در امر تشكيل دولت جديد همكاري كنند.
ليوني با هشدار به اين احزاب نسبت به قراردادن شروط جديد براي پيوستن به ائتلاف دولت گفت: چنانچه در تشكيل دولت جديد موفق نشوم، به انتخابات زودهنگام روي مي‌آورم و در آن پيروز خواهم شد.
وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي، حفظ وحدت در حزب كاديما را خواستار شده و از تصميم غير منتظره‌شائول موفاز وزير راه اسرائيل و رقيب اصلي‌اش در انتخابات كاديما مبني بر ترك روند سياسي براي مدتي كوتاه ابراز تاسف كرد.
وي همچنين از ايهود اولمرت نخست وزير رژيم صهيونيستي، خواست تا در نزديك‌ترين زمان ممكن به وعده‌هايش مبني بر كناره‌گيري از پست نخست وزيري اين رژيم عمل كند تا شرايط براي تشكيل هر چه سريع‌تر دولت جديد فراهم شود.
ليوني خطاب به نمايندگان و وزراي حزب كاديما اظهار داشت: اولمرت از مدتها قبل اعلام كرده به محض اعلام نتايج انتخابات رياست حزب كاديما از سمتش كناره‌گيري مي‌كند، لذا با توجه به اين كه ما بايد امور دولت را اداره كنيم، بايد هر چه سريع‌تر دولت جديد را تشكيل داده و از اتلاف وقت بپرهيزيم.
اين در حالي است كه موفاز و اولمرت در نشست مذكور حضور نداشتند.
مارك رگو سخنگوي اولمرت، تاكيد كرد: احتمال مي‌رود كه اولمرت طي يكي دو روز آينده استعفايش را به طور رسمي اعلام كند.
وي همچنين هماهنگي بين اولمرت و شيمون پرز رييس‌جمهور رژيم صهيونيستي را در خصوص اعلام استعفاي رسمي‌اش ضروري دانست و پيش‌بيني كرد كه احتمالا اين امر روز يكشنبه يا دوشنبه محقق مي‌شود و يا به پس از بازگشت پرز از نشست‌ مجمع عمومي سازمان ملل متحد در نيويورك موكول شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news113789.html