وزیر بازرگانی جمهوری اسلامی ایران که در چین بسر می برد در دیدارِ شماری از تاجران و بازرگانان ایرانی مقیم چین گفت : ایران در مسیر با ثبات اقتصادی حرکت می کند.
"سید مسعود میرکاظمی" گفت : بازرگانان ایرانی باید زمینه های صادرات بیشتر کالا از ایران به چین را فراهم کنند.
وی گفت : اگر بازرگانی ده قلم کالا از چین به ایران صادر می کند باید ده قلم کالا از ایران به چین وارد کند. وزیر بازرگانی گفت این وزارتخانه مشوق تجار است .
میرکاظمی تصریح کرد : تجار در زمان انعقاد قراردادها باید تولید و فرایند تولید در ایران را درنظر داشته باشند.
وی گفت : ایران ظرفیت های بالایی برای تولید دارد و در برخی زمینه با مازاد ظرفیت مواجه است . وی به وجود برخی چالش ها در بخش اقتصادی اشاره کرد و گفت : صادرات از ایران باید براساس ضابطه و هدفمند باشد و این به افزایش صادرات کمک می کند.
وی ایران را کشوری دانست که مسیر اقتصادی با ثباتی را طی و تجار و بازرگانان را در این مسیر تشویق و حمایت می کند.
در این دیدار که بیش از 15 بازرگان ایرانی حضور داشتند مشکلات بازرگانان و تاجران ایرانی مقیم چین مورد بررسی شد.
بازرگانان ایرانی، حمایت های قانونی بیشتر وزارت بازرگانی ایران را از بخش های تجاری ایرانی در چین خواستار شدند.
آنان هدفدار و ضابطه مند کردن امور تجاری و اقتصادی را ضامن گسترش روابط اقتصادی ایران و چین دانستند.
در این نشست پیشنهادهایی برای کمک و هدایت خریداران ایرانی در چین و گسترش روابط دو کشور در بخش های انرژی و معادن و امضای تفاهمنامه هایی برای روشن کردن زوایای فعالیت های تجاری بازرگانان ایرانی در چین مطرح شد .
|