افزایش رشد صنعت بااجرای سیاستهای مالی و بانکی مناسب
هموطن سلام , يكشنبه 7 مهر 1387 - ساعت 22:47

وزیرصنایع و معادن گفت: بخش صنعت و معدن کشور ضریب رشد مناسبی در اقتصاد کشور دارد و درصورتی که سیاستهای مالی و پولی مناسبی به خدمت این بخش درآید ، رشد آن شتابان‌تر خواهد شد .

 

وزیرصنایع و معادن گفت: بخش صنعت و معدن کشور ضریب رشد مناسبی در اقتصاد کشور دارد و درصورتی که سیاستهای مالی و پولی مناسبی به خدمت این بخش درآید ، رشد آن شتابان‌تر خواهد شد .
علی اکبر محرابیان تاکید کرد : حل مشکلات طرحهای صنعتی و تولیدی که با مسئله کمبود سرمایه و نقدینگی روبرو هستند ، از اولویتهای کاری وزارت صنایع و معادن است .
وی از مطالعات و بررسیهای گسترده و نیز تشکیل کارگروههای ویژه‌ مسائل مالی و بانکی بخش تولید در وزارت صنایع و معادن در ماههای اخیر خبرداد و اظهار داشت : تلاش مسئولان وزارتخانه بر این است که کمبود نقدینگی بخش تولید به طرق مناسب حل شود و این مسئله کمترین اثر را در پیشرفت طرحها داشته باشد .
محرابیان وزارت صنایع و معادن را مدافع صنعتگران و تولیدکنندگان در مشکلات اخیر مربوط به ارائه تسهیلات مالی بانکها توصیف کرد و گفت: در چندماه اخیر تلاشهای زیادی برای حل این مشکل انجام شد و رایزنیهای فراوانی برای کاهش اثر سیاستهای انقباضی بانکها بر تولید صورت گرفت.
وزیر صنایع و معادن ابراز امیدواری کرد که مسئولان جدید بانک مرکزی به پیامها و نیازهای بخش صنعت و تولیدکنندگان در وضعیت فعلی توجه کنند و اهتمام بیشتری برای ارائه تسهیلات و تسهیل مقررات بانکی برای صنعت و معدن به خرج دهند .
محرابیان اظهارداشت : بخش صنعت و تولید با وجود نقش و جایگاه مهم و پررنگ در رشد اقتصادی و دیگر شاخصهای اقتصادی کشور، هنوز هم ظرفیتهای بسیار دیگری برای توسعه و پیشرفت ایران اسلامی دارد و هدف دولت نهم این است که این ظرفیتها در آینده بیشتر به کار گرفته شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news114556.html