آواز گنجشك‌ها در سينما آزادي
همشهری آنلاین , پنجشنبه 11 مهر 1387 - ساعت 22:55

در اين مراسم كه به‌علت نقص فني در سيستم صداي سالن، با اندكي تغيير برگزار شد، ابتدا فيلم براي حضار به نمايش درآمد و سپس هدايايي از سوي شهرداري تهران به عوامل آن تقديم شد.

 

مراسم افتتاحيه اكران فيلم سينمايي «آواز گنجشك‌ها» ساخته مجيد مجيدي، با حضور شهردار تهران در سالن آزادي سينما آزادي برگزار شد. در اين مراسم كه به‌علت نقص فني در سيستم صداي سالن، با اندكي تغيير برگزار شد، ابتدا فيلم براي حضار به نمايش درآمد و سپس هدايايي از سوي شهرداري تهران به عوامل آن تقديم شد.
مجيد مجيدي، كارگردان، حسين عليزاده، آهنگساز، تورج منصوري، فيلمبردار و رضا ناجي، بازيگر نقش اول آواز گنجشك‌ها، از جمله عواملي بودند كه ديروز هداياي‌شان را در غياب محمدباقر قاليباف از دست مجيد سرسنگي، قائم مقام سازمان فرهنگي‌_هنري و دكتر ايازي، مشاور عالي شهردار دريافت كردند.
قاليباف كه با تصور تقدم برگزاري مراسم تقدير نسبت به نمايش فيلم، همان اوايل برنامه و بدون تاخير به طبقه هفتم سينماي بازسازي شده و مدرن آزادي آمده بود، پس از تماشاي دقايقي از فيلم، سالن را ترك كرد. اما مجيد سرسنگي، احمد نوريان و برخي ديگر از مديران شهرداري، تا شروع برنامه تقدير و اهداي هدايا، مشكل قطع صدا را با استفاده از ميكروفون بي‌سيم برطرف كرده و سرانجام لوح‌ها و ساك‌هاي دستي آماده روي سن، به عوامل تقديم شد.
ظاهرا علت اصلي قطع صدا، باز هم زير سر برق بود و قطعي برق طبقه فوقاني سالن كه مركز صوتي برنامه محسوب مي‌شد، مشكل را باعث شده بود. مشكلي كه به‌قيمت عزل مدير سينما آزادي و بازپس‌گيري‌اش از حوزه هنري تمام شد.
اين خبر كه به‌صورت غيررسمي و درگوشي، پس از رفتن دلخورانه قاليباف به گوش مي‌رسيد، خيلي زود به برخي از پايگاه‌هاي اينترنتي نيز كشيده شد.
پايگاه خبري راه فيروزه، متعلق به معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌نويسد: «در پي بروز مشكل و قطعي صداي سالن اصلي مجموعه سينمايي آزادي تهران كه در جريان نمايش فيلم آواز گنجشك‌ها كه به مراسم افتتاحيه اين فيلم اختصاص داشت رخ داد، شهردار پايتخت دستور تغيير مديريت اين سينما را صادر كرده است.
محمد باقر قاليباف، پيرو اين دستور مقرر نموده كه مديريت اين سينما كه پس از بازسازي در اختيار حوزه هنري قرار داده شده بود و تغييرات مديريتي را نيز از سر گذرانيده بود، در اختيار شهرداري تهران قرار بگيرد.»
به اين ترتيب، به‌نظر مي‌رسد طعنه‌اي كه مجيدي نيز هنگام دريافت لوح خود به برگزاركنندگان مراسم زد نيز دست كم از اين به بعد خنثي خواهد شد. مجيدي كه شايد بيش از هر كس ديگري از مشكلات پيش‌آمده ناراحت بود،
گفت: «اصلا فكر نمي‌كردم افتتاحيه نمايش فيلمم اين‌طور برگزار شود. اينكه مي‌گويند آشپز كه دو تا شد، آش يا شور مي‌شود يا بي‌نمك، همين است. سينما آزادي را حوزه هنري و شهرداري مشتركا اداره مي‌كنند و آش هم اين طور از آب درمي‌آيد.»
هرچند مجيدي، ماجرا را به شوخي و طنز برگزار كرد و لحنش بيش از آنكه طعنه‌آميز باشد، شوخ‌طبعانه بود، اما شايد آن موقع خبر نداشت كه شهردار تهران دست كم 5/1 ساعت پيش، يكي از آشپزها را به خانه فرستاده است.
به جز مجيدي، تقريبا همه عوامل فيلم، حتي بازيگران خردسال آن نيز در مراسم تقدير حضور داشتند و پس از دريافت هداياي گوناگونشان، عكس دست جمعي هم گرفتند.
اين هدايا محصول مشتركي بود از سازمان فرهنگي-هنري شهرداري تهران به‌عنوان يكي از تهيه‌كنندگان فيلم، فروشگاه‌هاي شهروند كه تدارك افطار پايان كار هم با آن بود و فرهنگستان هنر.
اما قسمت ويژه همه اين هديه‌ها كه لوح و سكه، بخش اصلي‌شان بود، لوح تقدير خاص مجيدي، از طرف شهردار تهران و به امضاي او بود كه قرار بود شخصا به او تقديم كند كه البته نشد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news114933.html