تشکیل کارگروه های ویژه در شرکت ملی پتروشیمی
هموطن سلام , شنبه 13 مهر 1387 - ساعت 22:48

عادل نژادسلیم گفت: امروز توجه به سود و زیان اولویت اول نیست بلکه با توجه به رقابت شدید موجودیت و بود و نبود سازمان در اولویت قرار گرفته است.

 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران از تشکیل کارگروه های ویژه برای انجام صحیح تر کارها و طرح ها در این شرکت مادر تخصصی خبر داد.
عادل نژادسلیم افزود: امروز توجه به سود و زیان اولویت اول نیست بلکه با توجه به رقابت شدید موجودیت و بود و نبود سازمان در اولویت قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه با شرایط جدید نباید انتظار داشته باشیم که روش‌های گذشته امروز هم جواب بدهد افزود: مدیران امروز باید در پی نوآوری، توانمندسازی و توجه به دارایی‌های نامشروط از جمله نیروی انسانی باشند.
معاون وزیر نفت تنها راه دست‌یابی به اهداف چشم انداز 20 ساله و تبدیل شدن به بهترین در منطقه را توجه به این اصول دانست و افزود: امروز مدیریت باید پاسخگوی دو سوال اساسی و تحول آفرین باشد؛ نخست اینکه آیا ما کار را درست انجام می‌دهیم و دیگر اینکه آیا ما کار درستی انجام می‌دهیم؟ نژادسلیم پاسخ به سوال اول را تصحیح وضع موجود دانست و گفت: پاسخ به سوال دوم تحول آفرین است. وی برنامه خود را ایجاد کارگروه‌هایی در شرکت برای پاسخگویی به سوال اول و تصحیح وضع موجود سازمان برشمرد و گفت : در این کارگروه‌ها استانداردهای جهانی بررسی و پس از مشخص شدن فاصله ما با این استاندارها برنامه ریزی لازم برای پر کردن این فاصله انجام خواهد شد.
نژادسلیم کار مهمتر را پاسخ به سوال دوم دانست و گفت: ‌برای این کار از مشاوران ذیصلاح برای آینده‌نگاری 10 تا 15 سال آینده و بررسی جایگاه پتروشیمی ایران در جهان در این افق استفاده خواهد شد تا به کمک اطلاعات این مشاوران، راهبرد شرکت تدوین شود.
وی با انتقاد از اینکه کار تدوین راهبرد تاکنون به گروه مشاوران سپرده شده است گفت: کار تدوین راهبرد سازمان باید برعهده مدیران ارشد سازمان اما مبتنی بر مدل علمی و با درنظر گرفتن تهدیدها و فرصت‌های پیش رو باشد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news115150.html