راهيابي رتبه‌هاي بالاي 10 هزار به دانشگاه صنعتي شريف‌
يكشنبه 21 مهر 1387 - ساعت 22:01

نفر از كساني كه امسال در رشته مهندسي برق دانشگاه صنعتي شريف پذيرفته شده‌اند ، داراي رتبه بالاي 3000 هستند.

 

طرح بومي‌گزيني در آزمون امسال منجر به ورود رتبه‌هاي بالاي 3000 در دانشگاه‌هاي برتر كشور شده است. رئيس دانشكده برق دانشگاه صنعتي شريف با انتقاد از اين طرح، نسبت به نحوه پذيرش دانشجو در كنكور امسال واكنش نشان داد و گفت: 15 نفر از كساني كه امسال در رشته مهندسي برق دانشگاه صنعتي شريف پذيرفته شده‌اند ، داراي رتبه بالاي 3000 هستند.
محمود فتوحي به ايسنا گفت: از 15پذيرفته شده بالاي رتبه 3000رشته مهندسي برق شريف، 6 نفر داراي رتبه بالاي 10 هزار هستند.
وي با بيان اين‌كه سال گذشته از 100 نفر اول كنكور بيش از 70 نفر در دانشكده برق شريف پذيرفته شدند، گفت: اين در حالي است كه امسال تنها 44 نفر از 100 نفر اول كنكور به رشته برق شريف راه يافتند.
به گفته فتوحي، رتبه آخرين فرد پذيرفته شده در رشته مهندسي برق شريف از طريق كنكور امسال 16 هزار است.
وي با بيان اين‌كه 13 نفر از پذيرفته‌شدگان امسال برق شريف داراي رتبه 2000 تا 10 هزار هستند، خاطرنشان كرد: از 158 داوطلب معرفي شده از سوي وزارت علوم به دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شريف، 44 نفر داراي رتبه‌هاي يك تا 100، 36 نفر رتبه 101 تا 200، 25 نفر داراي رتبه 201 تا 300، 25 نفر داراي رتبه 301 تا 400، 2 نفر داراي رتبه 401 تا 500، 6 نفر داراي رتبه 501 تا 1000، يك نفر داراي رتبه 1001 تا 2000، 4 نفر داراي رتبه 2001 تا 3000 و 15 نفر داراي رتبه بالاي 3000 هستند كه در اين ميان 6 نفر با رتبه بالاي 10 هزار در رشته برق شريف پذيرفته شده‌اند. اين درحالي است كه در سال 85 تنها يك دانشجو داراي رتبه بالاي 10 هزار به رشته برق دانشگاه شريف راه يافته بود.
به گفته وي درپي اعمال بومي‌گزيني در كنكور امسال، در صورت موافقت دانشگاه مبدا 100 نفر اول كنكور مي‌توانند به هر رشته‌اي كه علاقه‌مند هستند در دانشگاه شريف راه يابند، به دنبال اعمال اين طرح ‌تعدادي از رتبه‌هاي زير 100 كنكور امسال به دانشكده برق شريف آمدند و در واقع اين داوطلبان داراي رتبه‌هايي بودند كه طبق ضوابط سال گذشته در دانشكده برق شريف پذيرفته مي‌شدند، اما امسال به دليل گزينش بومي نتوانستند به اين رشته راه يابند.
وي ادامه داد: ظرفيت 158 نفري اعلام شده از سوي وزارت علوم در حالي است كه هم اكنون تعداد ثبت‌نام شدگان كنكور 87 برق شريف با احتساب المپيادي‌ها،‌ فرزندان اعضاي هيات علمي و سياست دانشگاه مبني بر پذيرش رتبه‌هاي زير 100 به 205 نفر رسيده است و همچنين با انتخاب رشته مجدد داوطلبان از سوي سازمان سنجش به نظر مي‌رسد ظرفيت دانشكده برق در سال 87 به 220 نفر برسد.
رئيس دانشكده برق دانشگاه صنعتي شريف در خاتمه تصريح كرد: دانشكده برق شريف براي پذيرش 150 دانشجو نيز با مشكل كمبود امكانات همچون آزمايشگاه و غيره مواجه بود، اين در حالي است كه ظرفيت موجود تا اين حد افزايش يافته است.

واكنش سازمان سنجش به انتقاد دانشگاه شريف‌
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به اظهارات رئيس دانشكده‌ برق دانشگاه صنعتي شريف مبني بر قبولي داوطلبي با رتبه‌ 16 هزار در رشته‌ برق دانشگاه شريف و همچنين قبولي 15 داوطلب داراي رتبه بالاي 3000 در اين دانشكده، گفت: اين دسته از داوطلبان براساس سهميه‌هاي مصوب مجلس پذيرفته‌ مي‌شوند و سازمان سنجش در اين ميان تنها مجري مصوبات است و اين مساله ربطي به نحوه پذيرش دانشجو در كنكور امسال نداشته است.
ابراهيم خدايي اظهار كرد: اين‌گونه رتبه‌ها سال‌هاي گذشته نيز وجود داشته است به گونه‌اي كه سال گذشته 15داوطلب با رتبه بالاي 3000 در دانشگاه صنعتي شريف پذيرفته‌ شده بودند.
وي با انتقاد از برخي اظهارنظرها درباره كنكور كه مبناي كارشناسي ندارد، اظهار كرد: متاسفانه اين‌گونه اظهارنظرها و ارائه اطلاعات ناقص از طرف يكي از مسوولان دانشگاهي باعث مي‌شود قضاوت‌هاي نادرستي در خصوص كنكور امسال ارائه شود.
خدايي در خاتمه به بومي‌گزيني كنكور امسال اشاره و اظهار كرد: امسال آخرين رتبه پذيرفته شده در دانشگاه صنعتي شريف به صورت بومي 796 بوده است، در حالي كه سال گذشته آخرين رتبه پذيرفته شده در اين دانشگاه به صورت بومي 1528 بوده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116002.html