لایحه شمول قانون مطبوعات برای خبرگزاری تا ماه دیگر کارشناسی می‌شود
مدیا نیوز , دوشنبه 22 مهر 1387 - ساعت 19:42

کار کارشناسی بر روی این لایحه صورت بگیرد و با دقت‌نظر بیشتری بررسی شود زیرا با هر قانونی که تصویب شود ما باید جوابگوی همه مسائل آن باشیم.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: لایحه شمول قانون مطبوعات برای خبرگزاری‌ها طی یک ماه از سوی کمیته رسانه و هنر کمیسیون فرهنگی و مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی می‌شود.
فاطمه رهبر درباره این‌که سرنوشت این لایحه در مجلس به کجا کشیده است، گفت: آخرین بحثی که درباره این لایحه در جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح شد این بود که با توجه به این‌که نشریات الکترونیکی، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اینترنتی پیچیدگی‌های خاص خود را دارند شمول قانون مطبوعات برای آن‌ها می‌تواند جوابگوی نیازهای جامعه فعلی باشد.
وی اظهار داشت: لذا قرار شد یک ماه کار کارشناسی از سوی کمیته رسانه و هنر کمیسیون فرهنگی و مرکز پژوهش‌های مجلس بر روی این لایحه صورت بگیرد و با دقت‌نظر بیشتری بررسی شود زیرا با هر قانونی که تصویب شود ما باید جوابگوی همه مسائل آن باشیم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116114.html