راه‌اندازي سيستم مكانيزه ثبت تخلف سرعت در بزرگراه‌ها
چهارشنبه 24 مهر 1387 - ساعت 12:37

اين پس تمامي خودروهايي كه در اين بزرگراه بيش از 120 كيلومتر برساعت تردد كنند به صورت اتوماتيك جريمه مي‌شوند.

 

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ با اشاره به تجهيز بزرگراه نيايش به سيستم مكانيزه ثبت تخلف سرعت گفت: از اين پس تمامي خودروهايي كه در اين بزرگراه بيش از 120 كيلومتر برساعت تردد كنند به صورت اتوماتيك جريمه مي‌شوند.
سرهنگ هاشمي با اشاره به اين‌كه با بهره‌برداري از اين سيستم طلسم بكارگيري ITS در كنترل ترافيك شكسته مي‌شود، افزود: يكي از عوامل اصلي ناهنجاري‌هاي ترافيكي در بزرگراه‌هاي كشور، سرعت غيرمجاز است كه با نصب سيستم‌هاي كنترل سرعت، رانندگان در بزرگراه‌ها به صورت شبانه‌روزي خود را در مقابل يك كنترل‌گر هوشمند مي‌بينند.
رئيس پليس راهور تهران افزايش قانونمندي و جايگزيني رفتارهاي قانونمند به جاي رفتارهاي پرخطر را از ديگر مزيت‌هاي بكارگيري سيستم كنترل ثبت سرعت در بزرگراه‌ها عنوان كرد و گفت: تخلف ثبت شده به صورت اتوماتيك و آنلاين با بانك اطلاعاتي خودرو مورد كنترل قرار گرفته و آدرس متخلف استخراج و در تهران ظرف 48 ساعت قبض جريمه به منازل متخلفان ارسال مي‌شود.
وي با تاكيد بر اين‌كه بكارگيري اين سيستم مي‌تواند در دل رانندگان قانون‌گريز ايجاد رعب و وحشت كند، افزود: شهرداري تهران در راستاي مهار ناهنجاري‌هاي ترافيكي تا پايان سال جاري 8 بزرگراه تهران را به اين سيستم مجهز خواهد كرد.
وي از نصب دوربين‌هاي كنترل محدوده طرح ترافيك تا پايان سال جاري خبر داد و گفت: بدين ترتيب با نصب 100 دوربين در محدوده طرح ترافيك ورود و خروج خودروها از سال آينده در اين محدوده بدون حضور پليس و تنها با دوربين كنترل مي‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116306.html