از سرگيري روابط ديپلماتيک سوريه و لبنان
چهارشنبه 24 مهر 1387 - ساعت 21:35

بشار اسد رييس جمهور سوريه، پيش از ظهر امروز در مقر وزارت امور خارجه‌ سوريه ميزبان فوزي صلوخ وزير امور خارجه لبنان بود.

 

در ديدار وزير امور خارجه لبنان با رييس جمهور و وزير امور خارجه‌ سوريه امروز چهارشنبه بيانيه‌ مشترك از سرگيري روابط ديپلماتيك بين دو كشور به امضا رسيد.
بشار اسد رييس جمهور سوريه، پيش از ظهر امروز در مقر وزارت امور خارجه‌ سوريه ميزبان فوزي صلوخ وزير امور خارجه لبنان بود.
در اين ديدار كه با حضور وليد معلم وزير امور خارجه سوريه و بثينه شعبان مشاور امور سياسي و اطلاع رساني رياست جمهوري سوريه انجام شد، طرفين بيانيه مشتركي را در خصوص ازسرگيري روابط ديپلماتيك بين دو كشور به امضا رساندند.
اين توافقنامه توسط وزراي امور خارجه لبنان و سوريه به امضا رسيد.
در اين بيانيه بر تمايل دو كشور جهت گسترش و تحكيم روابط دو جانبه بر اساس اصل احترام متقابل به حاكميت و استقلال دو كشور و حمايت از روابط برجسته‌ بين دو كشور دوست جهت تحقق آرمان و اهداف مردم سوريه و لبنان تاكيد شده است.
اين اقدام پس از آن صورت مي‌گيرد كه بشار اسد روز سه‌شنبه طي حكمي دستور برقراري روابط ديپلماتيك ميان سوريه و لبنان را صادر كرد.
بشار اسد در ديدار اخيرش با ميشل سليمان رييس جمهور لبنان، در خصوص ازسرگيري روابط ديپلماتيك بين دو كشور و بازگشايي سفارتخانه‌هاي دو طرف به توافق رسيده بود.
روابط بيروت و دمشق پس از ترور رفيق حريري نخست وزير اسبق لبنان و خروج نيروهاي سوري از اين كشور و با توجه به اتهامات گسترده عليه سوريه مبني بر دخالت در اين ترور قطع شد.
پس از امضاي توافقنامه دوحه بين احزاب لبناني، انتخاب رييس جمهور جديد اين كشور، تشكيل دولت متحد ملي و ازسرگيري مذاكرات ملي در لبنان با توجه به تعهدات مداوم سوريه مبني بر حمايت از روند مصالحه در لبنان، دو طرف فرصت يافتند تا در خصوص روابطشان تجديدنظر كرده و روابط ديپلماتيك دو جانبه را از سر بگيرند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116367.html