رئیس جمهور: فوتسالیستهای ایرانی از نگاه ما قهرمانند
هموطن سلام , پنجشنبه 25 مهر 1387 - ساعت 22:15

احمدی نژاد گفت: به رغم اینکه انان برخی ازبازیکنان اصلی خود را در آخرین مسابقه در اختیار نداشتند اما با فداکاری مسابقه دادند و با تمام وجود بازی کردند و این قابل تقدیر است.

 

رئیس جمهور با تحلیل ازتلاشهای بازیکنان تیم ملی فوتسال جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جهانی تاکید کرد: اگر چه آنها به مرحله نهایی صعود نکردند اما بازیشان هم زیبا و هم جوانمردانه بود واز نگاه ما آنها قهرمانند.
آقای احمدی نژاد امشب در جلسه استانی هیئت دولت در گیلان،اعتماد به نفس بازیکنان تیم ملی فوتسال را ستود و تصریح کرد: به رغم اینکه انان برخی ازبازیکنان اصلی خود را در آخرین مسابقه در اختیار نداشتند اما با فداکاری مسابقه دادند و با تمام وجود بازی کردند و این قابل تقدیر است.
رئیس جمهور با اشاره به حضور موفق جوانان ایرانی در عرصه های مختلف خاطر نشان کرد: یکی از این عرصه ها، عرصه فوتسال بود که جوانان ما در ان خودنمایی کردند، اما جوانان این مرز و بوم درهمه عرصه ها موفق هستند و به سرعت به پیش می روند و این را همیشه نشان دادند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116423.html