رييس ديوان محاسبات: اقتصاد ايران بايد در شان مردم باشد
ایرنا , جمعه 26 مهر 1387 - ساعت 20:36

رييس كل ديوان محاسبات كشور گفت: مساله اقتصادي بايد در شان ملت ايران و الگويي مناسب براي ارايه به جهانيان باشد.

 

رييس كل ديوان محاسبات كشور در مراسم نمازجمعه قم گفت: مساله اقتصادي بايد در شان ملت ايران و الگويي مناسب براي ارايه به جهانيان باشد.
عبدالرضا رحماني فضلي كه امروز به عنوان سخنران پيش از خطبه هاي نماز جمعه قم سخن مي گفت، افزود: ملت ايران بايد در شرايط رفاه، آرامش و امنيت اقتصادي زندگي كند و در اين راه، با توجه به فراهم شدن ابزار و مولفه هاي رشد اقتصادي كشور بايد در مقابل دشمن، توان اقتصادي خود را افزايش دهيم.
وي تصريح كرد: امروز زمينه هاي سرمايه گذاري داخلي و خارجي در كشور فراهم است و با توجه به ركود اقتصاد جهاني، ايران مي تواند محل امني براي سرمايه گذاران خارجي باشد.
رحماني يكي از دغدغه هاي مقام معظم رهبري را مباحث اقتصادي ومعيشت مردم عنوان كرد و افزود: معيشت مردم موضوعي است كه به حيثيت و هويت ملت ايران و اسلام بر مي گردد و بايد تلاش كنيم آن را در شان ملت ايران فراهم سازيم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116506.html