داربي پرحاشيه مشهد را پيام برد
ایسنا , سه شنبه 30 مهر 1387 - ساعت 21:20

در اين ديدار پرحاشيه كه يك اخراجي و هشت كارت زرد داشت، پيام در دقيقه 87 توسط اشپيتم مارفي از روي نقطه پنالتي به گل رسيد.

 

در هفته‌ يازدهم ليگ برتر فوتبال، دو تيم پيام و ابومسلم خراسان به ديدار هم رفتند كه تيم پيام موفق شد با يك گل حريف خود را شكست دهد.
در اين ديدار پرحاشيه كه يك اخراجي و هشت كارت زرد داشت، پيام در دقيقه 87 توسط اشپيتم مارفي از روي نقطه پنالتي به گل رسيد.
پيش از به ثمر رسيدن گل پيام هواداران ابومسلم شعار «خداداد - برگي‌زر» سر مي‌دادند اما پس از اعلام ضربه پنالتي و گل پيام، شعار «مربي پيامي نمي‌خواهيم ، ‌نمي‌خواهيم» سر دادند و خواستار استعفاي وي و «بني‌اسد» مديرعامل باشگاه شدند.
همچنين در ديگر بازي اين هفته ديدار تيم‌هاي راه آهن و صبا به تساوي يك بر يك انجاميد. براي راه آهن ، احمد تقوي و براي صباباتري ، غلامرضا رضايي گلزني كردند.
ذوب آهن نيز با برتري دو بر صفر مقابل مقاومت سپاسي شيراز به صدر جدول رده بندي صعود كرد. در اين بازي «كاسترو» و «خلعتبري» براي ذوب آهن گلزني كردند.
تيم فوتبال استقلال اهواز نيز به مصاف ملوان بندرانزلي رفت و با گل‌هاي مهدي دغاغله در دقيقه 41 ، مصطفي بيژني در دقيقه 84 و حميدرضا رجبي در دقيقه 90 ، ملوان را شكست داد.
در اين بازي ناصرشكرون بازيكن تيم استقلال اهواز يك ضربه پنالتي را از دست داد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116896.html