امين حيايي: عامل فروش فقط يك نفر نيست
شنبه 11 آبان 1387 - ساعت 20:55

امين حيايي معتقد است: دستمزد، زماني بالا مي‌رود كه بازيگر نمي‌خواهد كاري را انجام دهد و آن كار زياد مورد پسندش نيست.

 

امين حيايي معتقد است: دستمزد، زماني بالا مي‌رود كه بازيگر نمي‌خواهد كاري را انجام دهد و آن كار زياد مورد پسندش نيست.
اين بازيگر سينماي ايران گفت: يك بازيگر وقتي كاري را مي‌بيند كه خيلي برايش زحمت دارد و از فيلمنامه بايد بنشيند و سروكله بزند تا نقش خودش را بسازد و درست كند و در واقع اسكلتي دست او دادند كه بايد بسازد و كارگردان و تهيه‌كننده نيز ناشناخته هستند و كارهاي جالبي در پرونده‌شان نداشته‌اند، طبيعتا بازيگر قيمت كار را بالا مي‌برد تا حداقل به آن جواب مثبتي كه داده است بي‌ارزد و بخشي از چاله زندگي‌اش را پُر كند.
وي با بيان اين‌كه اين موارد شايد يك يا دوبار دركل مدت كاري يك بازيگر اتفاق بيفتد اظهار داشت: بازيگر تن به كار ضعيف نمي‌دهد، مگر آنكه نياز مالي زيادي داشته باشد و اگر هم اين اتفاق افتاده از بي‌لياقتي تهيه‌كننده است كه ضعف داشته و حاضر بوده گيشه‌اش را با يك نفر پُر كند و دستمزد زيادي را پرداخت كند، بنابراين اعتراضي به بازيگر وارد نيست. بهترين بازيگر جشنواره فيلم فجر گذشته ادامه داد: خود من باتوجه به شرايط زندگي‌ام بايد در سال، كارهايي در سينما و تلويزيون انجام بدهم تا روز‌ي‌ام دربيايد.
وي با تاكيد براينكه دستمزد يك بازيگر سقف ندارد و قابل كنترل نيست تصريح كرد: فيلم‌هاي زيادي بوده كه تهيه‌كننده و كارگردان خوبي داشته و شايد نصف آنچه عُرف بوده است گرفته‌ام و كار كرده‌ام، به لحاظ آنكه ارزش كار برايم مهم بوده است.
حيايي تاكيد كرد: هنرمند در وهله‌ي اول كار هنري و كارنامه‌اش مهم است چيزي كه برايش ثبت مي‌شود و به يادگار مي‌ماند و اگر قرار باشد كاري كند كه به او لطمه مي‌خورد قطعا هزينه سنگيني بايد به پايش بريزند و اگر مي‌خواهند وجه هنري يك شخص را زيرسوال ببرند هزينه سنگيني بايد متقبل شوند. بازيگر هم شايد نيازي داشته باشد و قبول كند و كمكي هم كند تا حداقل كارش از نظر هنري خراب نشود.
اين بازيگر درباره‌ي اينكه چقدر خودش را در فروش يك فيلم موثر مي‌داند به ايسنا گفت: آنچه در فروش فيلم‌هايي كه من حضور داشته‌ام موثر بوده، صميميت و دوستي است كه درمحيط كارم بوده است و اگر نباشد حتما به‌وجود مي‌آورم و اگر محيط صميمي و دوستانه نباشد اصلا نمي‌شود كار كرد و به آن فروش و موفقيت كاري رسيد.
وي افزود: اولين چيزي كه در هركاري داشتم رفاقت با همه عوامل بوده و انرژي كه همه با هم گذاشتيم باعث شده كه آن فيلم بفروشد و عامل فروش فقط يك نفر نيست و اين به تمام گروه بر مي‌گردد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news117777.html