خبرهای خوب از آخرین آزمون VB100
ایتنا , شنبه 16 آذر 1387 - ساعت 18:22

آخرین نسخه از آزمون امنیتی VB100 حاوی خبرهای خوبی برای شرکت‌های امنیتی بود.

 

در آخرین آزمون VB100 تمام نام‌های بزرگ موفق شدند تا کلیه تست‌های مربوط به ویستا را با موفقیت پشت سر بگذارند.
آخرین نسخه از آزمون امنیتی VB100 حاوی خبرهای خوبی برای شرکت‌های امنیتی بود.
Virus Bulletin در اطلاعیه‌ای اعلام داشت به غیر از دو شرکت، مابقی محصولات امنیتی موفق شدند تست‌های شناسائی ویروس را با موفقیت کامل بانجام برسانند.
تاکید و تمرکز آزمون ماه دسامبر بیشتر بر روی محصولات ویژه نسخه 64 بیتی ویندوز ویستا بود.
در این آزمون مانند آزمون‌های پیشین یکصد نمونه از بدافزارهای جمع‌آوری شده از اینترنت جهت محک زدن نرم‌افزارهای امنیتی مورد استفاده قرار گرفتند.
برای کسب نشان VB100 Pass محصولات شرکت‌های مختلف می‌بایست هر یکصد مورد را بدون اشتباه و با موفقیت شناسائی می‌کردند.
در این آزمون بجز دو محصول، کلیه شرکت کنندگان به همراه نام‌های بزرگی همچون سیمانتک، مک‌آفی، CA، F-Secure و Sophos تمام موارد را شناسائی نمودند.
مایکروسافت نیز با دو محصول Forefront و OneCare خود موفق به کسب نشان ماه دسامبر VB100 گردید.
دو بسته امنیتی که در این تست ناموفق عمل کردند Alwil avast و Norman Virus Control بودند که هر کدام یک مورد را اشتباهاً بعنوان ویروس شناسائی کرده بودند.
نکته قابل توجه این بود که تمام 22 شرکت‌کننده توانستند کلیه موارد آلوده را بدرستی تشخیص دهند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news120504.html