15 ميليون جوان آماده ازدواج وجود دارد
سه شنبه 3 دي 1387 - ساعت 20:52

حجت‌الاسلام حاج علي‌اكبري معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان كشور گفت: 15 ميليون جوان مجرد و آماده ازدواج در كشور وجود دارد.

 

حجت‌الاسلام حاج علي‌اكبري معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان كشور گفت: 15 ميليون جوان مجرد و آماده ازدواج در كشور وجود دارد.
رئيس سازمان ملي جوانان كشور بعد از ظهر امروز در هم‌انديشي روحانيون و جوان ياوران گيلان در مهديه رشت افزود: ازدواج جوانان از موضوع‌هاي درجه اول كشور است كه هنوز به اهميت آن توجه نشده است.
وي با اشاره به آموزه‌هاي ديني در خصوص ازدواج تصريح كرد: توسعه كشور بايد توسعه خانواده‌مدار باشد و مقام معظم رهبري نيز معتقدند ازدواج به عنوان خاستگاه تشكيل خانواده بايد در صدر اهتمام مسئولان كشور و مورد توجه جامعه باشد.
حاج علي‌اكبري اظهار داشت: اميدواريم برنامه پنجم سازندگي كشور كه در مسير چشم‌انداز 20 ساله حركت مي‌كند، مسئله خانواده و ازدواج را مورد توجه قرار دهد.
رئيس سازمان ملي جوانان كشور با تأكيد بر لزوم هوشيارسازي عمومي در زمينه ازدواج ، سياست سازمان ملي جوانان در سال 87 را توجه به اين رويكرد عنوان كرد و افزود: در بحث ازدواج جوانان بايد به همه ابعاد از جمله تشويق جوانان، توسعه زيرساخت‌هاي حقوقي و قانوني ، آگاه‌سازي ، تشكيل نهادهاي اجتماعي، حمايت از خانواده و موانع فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي اين بخش توجه كرد.
وي بيشترين گروه سني كشور را جوانان 23 تا 24 ساله ذكر كرد و گفت: بايد به مقتضيات جوانان توجه شده و ازدواج را پاسخي به مجموعه نيازهاي آنان دانست.
حاج علي‌اكبري خاطرنشان كرد: 12 ميليون جوان مجرد آماده ازدواج در كشور وجود دارد و 3 ميليون جوان نيز از زمان ازدواجشان گذشته است.
به گفته وي 841 هزار ازدواج در سال گذشته به ثبت رسيده است و اگر در سال يك ميليون و 200 هزار ازدواج رخ دهد، طي 4 تا 5 سال آينده وضعيت ازدواج جوانان در كشور مطلوب مي‌شود.
رئيس سازمان ملي جوانان كشور هدف دشمنان انقلاب را نابودي خانواده‌ها دانست و اظهار داشت: هزاران سايت و شبكه تلويزيوني وظيفه دارند با رواج بي‌بند و باري، بي‌حيايي و بي‌عفتي در جامعه ذخيره اصلي جامعه يعني خانواده‌ها را به تباهي بكشانند و بايد بدون تأخير تدبير صحيحي در اين زمينه انديشيده شود.
حاج علي‌اكبري افزايش تجملات، فاصله گرفتن خانواده‌ها از هم، اهميت يافتن موضوع‌هاي فرعي مانند خدمت سربازي پسران و تحصيلات عالي دختران و پيچيدگي اداره معيشت و زندگي را از جمله مسايلي دانست كه در راه بررسي ازدواج نيازمند توجه است.
معاون رئيس جمهور توجه به كيفيت زندگي در كنار كميت آن را ضروري توصيف كرد و افزود: مردم بايد در بخش‌هاي مختلف از جمله آگاهي رساني، تسهيلات و خدمات به ميدان بيايند و همه در كنار دولت و مسئولان براي موضوع ازدواج در حد توان معنوي و مادي خود تلاش كنند.
رئيس سازمان ملي جوانان گيلان نيز در اين هم‌انديشي با تأكيد براينكه ازدواج به عنوان عامل آرامش و قوام جامعه نبايد دستخوش آسيب شود، گفت: هدف از برگزاري جلسات و همايش‌هاي عمومي در زمينه ازدواج برانگيختن دغدغه و حساسيت مردم و مسئولان و فرهنگ‌سازي ازدواج‌هاي آسان، آگاهانه، به هنگام و پايدار است.
حجت‌الاسلام سعيد مهدوي خاطرنشان كرد: برخي از توهمات فرهنگي مردم را در زمينه ازدواج جوانان دچار مشكل كرده كه نيازمند الگوسازي مناسب است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news121697.html