ضرغامی: شیخ بهایی، الگویی برای دانشمندان
هموطن سلام , پنجشنبه 5 دي 1387 - ساعت 18:13

ضرغامی گفت: این دانشمند بزرگ در علوم نظری و عملی و نحوه بکارگیری آنها برای خدمت به مردم سرآمد بود.

 

رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران درکنگره بزرگداشت شیخ بهایی گفت: جامعیت شخصیت علمی شیخ بهایی الگوی امروز دانشمندان است.
آقای ضرغامی افزود : این دانشمند بزرگ در علوم نظری و عملی و نحوه بکارگیری آنها برای خدمت به مردم سرآمد بود.
وی با تشریح اهمیت علوم بین رشته ای و لزوم جامعیت نسبی دانشمندان و علمای کشور در رشته های مختلف بر کارآمد شدن نظریه های علمی و بهره برداری کاربردی برای رفاه و استفاده مردم تأکید کرد.
ضرغامی جامعیت شخصیت برجسته شیخ بهایی در علوم دینی مانند فقه، اصول ، حدیث و حتی ادبیات و شعر در کنار ریاضی ، نجوم ، شهرسازی و معماری را از ویژگیهای شیخ بهایی معرفی کرد.
رئیس رسانه ملی با اشاره به پخش سریال شیخ بهایی همزمان با برگزاری کنگره بزرگداشت محمد بهاء الدین عاملی گفت: تصویربرداری این سریال 450 روز در مدت 3 سال انجام شد و حدود 150 بازیگر سینما‌، تلویزیون و تئاتر در آن شرکت داشتند.
ضرغامی افزود: تلاش شد با معرفی ابعاد مختلف شخصیت شیخ بهایی در این سریال زمینه آشنایی هر چه بیشتر آحاد مردم با این عالم برجسته اسلامی فراهم شود.
وی گفت: به تصویر کشیدن دوره های مختلف زندگی شیخ بهایی در این سریال نشانگر شرایط خاص آن دوران و مشکلاتی است که دانشمندان در راه کسب علم و فعالیت های پژوهشی داشتند.
رئیس سازمان صدا و سیما با تأکید بر اینکه باید از سیره علمای برجسته اسلامی برای پاسخ به نیازهای روز جامعه کمک گرفت افزود: علما، پژوهشگران و فرهیختگان می توانند در عرصه نگارش و به ویژه تولید فیلمنامه به گسترش آثار فاخر در صدا و سیما کمک کنند.
وی با اشاره به پیچیدگی امر تبلیغ در دنیای کنونی با وجود انواع فناوری های نوین از جمله ماهواره، اینترنت و اطلاع رسانی های تلفنی افزود: مبلغان دینی باید برای هدایت و آگاهی بخشی تأثیرگذار با توجه به شرایط رقابتی پیچیده و آخرین شیوه تبلیغات رقبا و دشمنان به موضوعات متناسب و بیان کارآمد برای خنثی کردن فضای تبلیغاتی معارض اهتمام ورزند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news121827.html