قلب تهراني ها در غزه مي تپد
يكشنبه 8 دي 1387 - ساعت 22:10

از خداوند متعال رهايي مردم شريف و مظلوم غزه را از چنگ متجاوزان صهيونيست مسالت مي کنم .

 

شهردار تهران در نامه اي به شهردار غزه تاکيد کرد: به عنوان شهردار تهران از تمامي مقامات دولتي و محلي و به ويژه شهرداران کشورهاي اسلامي و مجامع بين المللي مي خواهم براي حمايت از مردم غزه رسالت و وظيفه انساني خود را در قبال شهروندان غزه به انجام رسانند.
متن کامل نامه شهردار تهران به شهردار غزه بدين شرح است: برادر جهادگر و مقاوم جناب آقاي رفيق مکي شهردار محترم غزه، پايتخت دولت قانوني فلسطين ، حماس سلام و درود خداوند بر شما و تمامي شهروندان مظلوم و بي دفاع غزه ؛سلام بر شهيدان و جانبازان سرافراز فلسطين.
همزمان با ميلاد پيامبر صلح و دوستي حضرت عيسي بن مريم (ع) و در آستانه سال جديد ميلادي رژيم اشغالگر قدس کودکان مظلوم فلسطيني را آماج بمبها و راکتهاي خود قرار داد و شهروندان بيگناه غزه مظلوم را به خاک و خون کشيد.
اين اقدام وحشيانه رژيم غاصب صهيونيستي نه تنها در تقابل با تمامي تعاليم و آموزه هاي ديني انبياء بزرگ الهي (ع) مي باشد بلکه با تمام اصول انساني و اخلاقي نيز در تضاد آشکار است.
به نمايندگي از شهروندان تهران انزجار خود را از جنايت ننگين رژيم ددمنش صهيونيستي اعلام داشته و ضمن همدردي با خانواده معظم شهداي غزه و مردم بي پناه فلسطين حمله به شهروندان بيگناه و تخريب اماکن مذهبي و عمومي را به شدت محکوم مي کنم .
امروز قلب شهروندان تهراني در غزه مي تپد و دلهاي همه ما از جنايات رژيم اشغالگر صهيونيستي در غزه داغدار و مجروح است . به عنوان شهردار تهران از تمامي مقامات دولتي و محلي و به ويژه شهرداران کشورهاي اسلامي و عربي و مجامع بين المللي و تخصصي شهري براي حمايت از مردم غزه مي خواهم که رسالت و وظيفه انساني خود را در قبال شهروندان غزه به انجام رسانند و معتقدم شهرهاي اسلامي و عربي مي توانند نقش مهمي در اين خصوص ايفا کنند.
از خداوند متعال رهايي مردم شريف و مظلوم غزه را از چنگ متجاوزان صهيونيست مسالت مي کنم .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news122078.html