اهدا جوايز انجمن نويسندگان آمريکا
يكشنبه 20 بهمن 1387 - ساعت 17:06

مراسم اعلام برندگان امسال انجمن نويسندگان آمريکا که 12 هزار عضو دارد، روز گذشته به طور همزمان در سنتري پلازا در لس آنجلس و هادسن تيه‌تر در نيويورک برگزار شد.

 

داستين لنس بلک براي فيلم سينمايي «ميلک» و سايمن بوفوي با «ميليونر زاغه‌نشين» به ترتيب جوايز بهترين فيلمنامه غير اقتباسي و اقتباسي انجمن نويسندگان آمريکا WGA را از آن خود کردند.
به گزارش ورايتي، مراسم اعلام برندگان امسال انجمن نويسندگان آمريکا که 12 هزار عضو دارد، روز گذشته به طور همزمان در سنتري پلازا در لس آنجلس و هادسن تيه‌تر در نيويورک برگزار شد.
فيلم زندگي‌نامه‌اي «ميلک» به کارگرداني گاس ون سنت با بازي شان پن در باره هاروي ميلک سياستمدار منحرف سان فرانسيسکويي است که از جدي‌ترين هواداران همجنس‌بازان در دهه 1970 بود و سال 1978 به قتل رسيد.
لنس بلک فيلمنامه‌نويس «ميلک» در بخش بهترين فيلمنامه غيراقتباسي با فيلمنامه‌نويسان فيلم‌هاي «پس از خواندن بسوزان»، «ويکي کريستينا بارسلونا»، «ميهمان» و «کشتي‌گير» رقابت مي‌کرد. ‌
«ميليونر زاغه‌نشين» ساخته دني بويل با اقتباس از رمان «پرسش و پاسخ» ويکاس سواراپ ساخته شده و درباره پسربچه‌اي زاغه‌نشين اهل بمبئي است که با حضور در يک نمايش تلويزيوني موفق فرصت ميليونر شدن را پيدا مي‌کند.
فيلمنامه‌نويسان «مورد عجيب بنجامين باتن»، «شواليه تاريکي»، «ترديد» و «فراست / نيکسن» رقباي فوي در بخش بهترين فيلمنامه اقتباسي بودند. آري فولمن نيز براي مستند انيميشن «والس با بشير» برنده جايزه بهترين فيلمنامه مستند شد.
از آنجا که بسياري از اعضاي انجمن نويسندگان آمريکا عضو آکادمي علوم و هنرهاي سينمايي نيز هستند، نامزدها و برندگان جوايز اين انجمن براي نامزدي در اسکار و حتي موفقيت بختي بالا دارند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news125292.html