پروژه بعدي خالق شواليه تاريکي مشخص شد
مهر , جمعه 25 بهمن 1387 - ساعت 20:34

کريستوفر نولان براي کارگرداني يک فيلم‌ افسانه‌اي علمي بر مبناي فيلمنامه‌اي از خودش با استوديو برادران وارنر به توافق رسيد.

 

کريستوفر نولان براي کارگرداني يک فيلم‌ افسانه‌اي علمي بر مبناي فيلمنامه‌اي از خودش با استوديو برادران وارنر به توافق رسيد.
هاليوود ريپورتر اعلام کرد نولان اين فيلم حادثه‌اي را بر مبناي فيلمنامه‌اي با عنوان "آغاز" مي سازد. او اميدوار است پروژه جديد خود را تابستان سال آينده فيلمبرداري کند تا فيلم براي نمايش در تابستان 2010 آماده شود.
از "آغاز" به عنوان "يک فيلم اکشن افسانه‌اي علمي که درون ساختار ذهن روي مي‌دهد" ياد شده است. با اين توصيف ساخت فيلم بعدي مجموعه بتمن فعلا به تعويق مي‌افتد که با توجه به فاصله سه ساله بين دو فيلم "بتمن آغاز مي‌کند" 2005 و "شواليه تاريکي" مسئله‌اي غيرعادي نيست.
نولان در عين حال قصد دارد با همکاري استوديو يونيورسال فيلمي سينمايي بر مبناي مجموعه تلويزيوني بريتانيايي "زنداني" بسازد. او که متولد سال 1970 در لندن است، اولين فيلم بلند خود با عنوان "دنبال کردن" را سال 1998 بر مبناي داستاني کوتاه از جاناتان برادر خود ساخت.
آنها فيلمنامه فيلم تحسين‌شده "ممنتو" 2000 را نيز با همکاري يکديگر نوشتند و نامزد اسکار بهترين فيلمنامه غيراقتباسي شدند. "بي‌خوابي" 2002 با بازي آل پاچينو تنها فيلمي است که نولان در نوشتن فيلمنامه آن نقش نداشته است.
اين فيلمساز بريتانيايي هفته آينده در مراسم اعطاي جوايز سالانه جامعه فيلمبرداران آمريکا تقدير مي‌شود. "شواليه تاريکي" نولان با بازي کريستين بيل به نقش بتمن و هيث لجر در نقش جوکر پرفروشترين فيلم بازار آمريکاي شمالي در سال 2008 بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news125735.html