بازيگر نقش «زمرد» در مجموعه تلويزيوني «اشكها و لبخندها» معتقد است اين سريال يك نوع طنز فاخر است كه تمام اشلهاي يك كار خوب تلويزيوني را دارد.
شهره لرستاني گفت: سريال «اشكها و لبخندها» دومين تجربه من پس از «يك روز معمولي» در همكاري با آقاي حسن فتحي است. من كار با اين كارگردان را خيلي دوست دارم. چون ژانر كاري خاصي دارد و كارگردان بسيار متبحري است كه درام را به خوبي ميشناسد و بازي گرفتن از بازيگران را بلد است.
وي افزود: مجموعه تلويزيوني «اشكها و لبخندها» يك نوع طنز فاخر است كه تمام اشلهاي يك كار خوب را دارد و درست است كه ابتدا براي پخش در نوروز و مناسبتي ساخته شد، اما باري به هر جهت نيست و كاملا حساب شده پيش ميرود.
لرستاني ادامه داد: دو نويسنده قدر زير نظر فتحي فيلمنامه و ديالوگها را نوشتهاند كه جزو نقاط قوت كار محسوب ميشود و فضاي كلي اثر بسيار زيباست.
وي در مورد نقش خود در اين سريال نيز اظهار داشت: نقش من بسيار متفاوت است. زمرد سردسته سياهي لشگرهاست كه وارد جرياني ميشود و در دل بازي در زندگي قرار ميگيرد. او از نابلدي و ناآگاهي در مهمانيهاي رسمي لباسهاي تاريخي ميپوشد و جايي كه پاي دخترش و احساسات او به ميان ميآيد به خاطر او دست به هر كاري ميزند.
لرستاني با بيان اينكه تار و پود قصه «اشكها و لبخندها» به خوبي كنار هم چيده شده، گفت: اين سريال نگاهي جامعه شناختي دارد و در حقيقت يك برههاي از تاريخ ايران را مورد بررسي جامعه شناختي خود قرار ميدهد. برخورد و چالش دو نسل در كنار يكديگر نيز از موضوعاتي است كه فتحي در اين كار به خوبي آنها را نشان داده است.
وي درباره فاصله گرفتن از كارگرداني پس از ساخت تله فيلم ماه منير» نيز تصريح كرد: خيلي دلم ميخواهد كه كارگرداني را دوباره شروع كنم. اما حكايت فيلم ساختن حكايت ابر و ماه و فلك و خورشيد است كه بايد همه امكانات جمع بشوند تا بتواني فيلم بسازي. نيت من هم بر ساختن است و تمام تلاش خود را هم متمركز كردهام.
شهره لرستاني ادامه داد: در حال حاضر نيز پروژههاي زيادي دارم كه دو تاي آنها به نام «موندني» و «بي بي خاتون» از قطعيت بيشتري برخوردار هستند. تله فيلم «موندني» از يك فضاي كاملا جدي برخوردار است و «بي بي خاتون» نيز فضايي نوستالژيك دارد كه هر دو منتظر اختصاص بودجه هستند.
وي تصريح كرد: پس از ساخت «ماه منير» و استقبال مديران از آن، فكر كردم كه در رحمت باز شده و از اين به بعد در رسانهاي كه آن را دوست دارم، فعاليت ميكنم. اما متاسفانه پس از آن هر طرحي كه ارائه دادم رد شد و من نميدانم كه دليل آن چيست؟ در حالي كه من علاقهمند هستم در اين رسانه كار كنم. تا به حال نيز 4 تا 5 طرح به شبكه تهران ارائه دادم كه مديريت اين شبكه قولهايي مبني بر حمايت از آنها به من داد اما طرحها كاملا مسكوت مانده است.
لرستاني اظهار داشت: در همه جاي دنيا اگر كاري ساخته شود كه بتواند نمره قبولي بگيرد، از سوي مديران و مسئولان مورد حمايت واقع ميشود تا نمرات بهتر و بيشتري بگيرد. من از مديران سازمان صدا و سيما گلايه ميكنم كه چرا مرا حمايت نكردند تا آثار بهتري را خلق كنم.
|