سعيد تهراني پس از 44 سال فيلم سينمايي مشهور "گنج قارون" را بازسازي ميکند.
اين بازيگر، کارگردان و تهيهکننده سينما و تلويزيون گفت: هم اکنون سعيد رحماني فيلمنامه را بازنويسي ميکند و فکر ميکنم حدود يکماه ديگر براي گرفتن پروانه ساخت اقدام کنيم و فيلم را تابستان امسال کليد بزنيم. در اين فيلم نيز مانند "سربلند" به ايفاي نقش ميپردازم.
تهراني افزود: "سربلند" در زمان اکران عمومي و حتي در شبکه نمايش خانگي با استقبال روبرو شد. به همين دليل تصميم گرفتم کاربعدي خود را به همان سبک و با همان حال و هوا بسازم. بازسازي فيلمهاي قديمي در سينماي جهان رايج است و فکر ميکنم مخاطب سينماي ايران هم به چنين آثاري نياز دارد.
وي گفت: اين فيلم را هم به خاطر فضايي که دارد به صورت سياه و سفيد ميسازم و در آن از روشهاي گرافيکي جديد استفاده ميشود.
"گنج قارون" به کارگرداني سيامک ياسمي توليد سال 1344 و داستان مردي ثروتمند با بازي آرمان است که آشنايي با مردي جوان زندگي او را تغيير ميدهد. محمد علي فردين و تقي ظهوري از ديگر بازيگران اين فيلم بودند.
"سربلند" نخستين تجربه کارگرداني سعيد تهراني پارسال اکران شد.
|