فرامرز قريبيان و فاطمه گودرزي بازيگران اصلي سريال «پس از سالها» هستند. اين سريال قرار است جمعهشبها از شبكه 3 سيما به نمايش درآيد.پس از سالها را اكبر خواجويي بر اساس فيلمنامهاي از محسن دامادي كارگرداني كرده است. فيلمنامه با استفاده از فضايي رمانتيك، شخصيتهاي خود را به گذشته ميبرد و با نمايش روابط آنها، از تخريب سنتها سخن ميگويد؛ سنتهايي كه بايد به وسيله دلسوزان فرهنگ ايراني حمايت شوند.
داستان سريال پس از سالها، داستاني عاشقانه از زندگي استاد علياكبر معمار (فرامرز قريبيان) است كه براي تخريب يك خانه سنتي طرف مشاوره قرار ميگيرد، اما با ورود به اين خانه، ثمن (فاطمه گودرزي) را ميبيند؛ زني كه در جواني قصد ازدواج با او را داشته، اما اتفاقاتي باعث شده او به آرزوي خود نرسد.
استاد علياكبر اكنون بايد گذشته عاطفي خود را فراموش كند و به ثمن كمك كند تا او بتواند خانه مادري خود را حفظ كند. ثمن در سالهايي كه استاد علياكبر او را نديده، سختيهاي زيادي ديده و اكنون به يك پشتوانه قوي احتياج دارد تا بتواند دوام بياورد.
استاد علياكبر همه گذشته را فراموش ميكند تا ثمن بتواند به او تكيه كند...
عبدالرضا اكبري، شهره لرستاني، منوچهر آذر، شبنم مقدمي، بهناز توكلي، صفا آقاجاني و... بازيگران اصلي سريال هستند كه در تهران و كاشان تصويربرداري شده است.
خواجويي پيش از اين سريالهايي مانند پدر سالار و برگبار را با موضوع حفظ آداب و سنن ايراني براي شبكههاي مختلف سيما كارگرداني كرده است.
سريال پس از سالها را خواجويي در 17 قسمت 45 دقيقهاي كارگرداني كرده است. اين سريال از جمعه اين هفته جاي سريال «بيگناهان» را در شبكه 3 سيما ميگيرد. از عواملي كه در ساخت سريال پس از سالها با خواجويي همكاري كردهاند، ميتوان به مدير تصويربرداري: اسفنديار شهيدي، صدابردار: رضا كنشلو، تدوينگر: مهران خواجويي، آهنگساز: آريا عظيمينژاد و عكاس: ليلا خوشكنار اشاره كرد.
|