پايين بودن جريمه تأخير، دليل عدم پرداخت به موقع بيمه كارگران است
فارس , جمعه 18 ارديبهشت 1388 - ساعت 19:42

طبق بررسي‌هاي به عمل آمده، ميانگين بيمه‌پردازي افراد در صندوق تأمين اجتماعي 17 سال و ميانگين مدت دريافت حقوق مستمري، 35 سال است.

 

مديركل سازمان ‌تأمين ‌اجتماعي استان مركزي گفت: به دليل پايين بودن جرايم كارفرمايان در تأخير پرداخت حق بيمه كارگران، برخي از كارفرمايان با توجه به محاسبات اقتصادي تمايل كمتري به پرداخت به موقع حق بيمه كارگران شاغل خود دارند.
كيومرث طهماسبي افزود: طبق بررسي‌هاي به عمل آمده، ميانگين بيمه‌پردازي افراد در صندوق تأمين اجتماعي 17 سال و ميانگين مدت دريافت حقوق مستمري، 35 سال است.
وي با اشاره به اينكه مهمترين منابع درآمدي سازمان تأمين اجتماعي از محل حق بيمه است، گفت: به دليل كم بودن جرايم كارفرمايان در تأخير پرداخت حق بيمه كارگران، برخي از آنان با توجه به محاسبات اقتصادي تمايل كمتري به پرداخت به موقع حق بيمه كارگران شاغل خود داشته و اين عمل موجب مي‌شود تا ضمن كاهش منابع درآمدي سازمان، ارائه خدمات بيمه‌اي، درماني و پرداخت حقوق مستمري‌بگيران با مشكل مواجه شود.
طهماسبي اظهار داشت: ارائه خدمات سريع و صحيح به مخاطبان سازمان همراه با حفظ شأن وكرامت آنان از جمله استراتژي‌هاي مهم اين سازمان بوده و در اين راستا نيز گام‌هاي مؤثري برداشته شده است.
وي ادامه داد: از آن جمله مي‌توان به ايجاد كارگزاري‌هاي رسمي تأمين اجتماعي، تعويض و تمديد دفترچه درماني بيمه‌شدگان در هر شعبه با استفاده از وب سرويس، امكان پرداخت حقوق مستمري بگيران از نزديك‌ترين بانك محل سكونت و جايگزيني تأمين كارت سلامت به جاي دفترچه بيمه كه هم اكنون اين طرح در شهرستان اراك و شازند به صورت پايلوت اجرا مي‌شود، اشاره كرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news131037.html