20 هزار نيروي حفاظتي و دو بالگرد براي انتخابات تهران
شنبه 9 خرداد 1388 - ساعت 22:32

بيش از 20 هزار نفر نيروي حفاظتي و انتظامي، امنيت و حفاظت بيش از 6 هزار صندوق راي در استان تهران را بر عهده خواهند داشت.

 

خلخالي از تدوين طرح حفاظتي و امنيتي انتخابات در استان تهران خبر داد و گفت:تمهيدات لازم بر اساس اولويت‌هاي امنيتي در سه مرحله قبل از برگزاري انتخابات، روز راي‌گيري و پس از برگزاري دقيقا پيش‌بيني شده و 20 هزار نيروي حفاظتي و انتظامي و دو بالگرد براي انتخابات استان تهران پيش‌بيني شده است.
به نقل از روابط عمومي استانداري تهران، كلام‌الله خلخالي رئيس كميته امنيتي و انتظامي ستاد انتخابات استان تهران افزود: بيش از 20 هزار نفر نيروي حفاظتي و انتظامي، امنيت و حفاظت بيش از 6 هزار صندوق راي در استان تهران را بر عهده خواهند داشت.
خلخالي با بيان اينكه در شهر تهران بيش از 9 هزار نفر از نيروي امنيتي و حفاظتي، امنيت شعب اخذ راي را به عهده دارند، خاطرنشان كرد: در روزهاي منتهي به روز راي‌گيري و در روز راي‌گيري و پس از آن براي حفظ امنيت عمومي شهر و شهروندان طرح‌هاي حفاظتي خاصي نيز پيش بيني شده است.
وي همچنين حفاظت از ستادهاي انتخابات و اماكن تعريف شده حساس و حياتي شهرهاي استان تهران بخصوص شهر تهران را يكي از اولويت‌هاي طرح‌هاي امنيتي و حفاظتي كميته انتخابات استان تهران اعلام كرد و گفت: طرح‌هاي امنيتي درون سازماني نيروي انتظامي تهران بزرگ و استان تهران در طرح امنيتي انتخابات استان تهران در نظر گرفته شده و همه دستگاه‌هاي اجرايي موظف به رعايت ضوابط امنيتي ابلاغيه كميته امنيتي ستاد انتخابات استان تهران مي‌باشند.
مدير كل امنيتي انتظامي استانداري تهران يادآور شد: در كميته امنيتي ستاد انتخابات استان تهران نيروهاي انتظامي تهران بزرگ و استان تهران،‌ اداره كل اطلاعات غرب استان، سازمان اطلاعات استان تهران، سپاه حضرت محمد رسول الله تهران بزرگ، دادگستري استان، معاونت اطلاعات ارتش، قرارگاه ثارالله، سپاه سيدالشهدا استان تهران و ديگر ارگان‌هاي ذيربط با هدف برگزاري انتخاباتي پرشور و سالم همراه با آرامش شهروندان مشاركت و همكاري دارند.
خلخالي اظهار داشت: تمامي اعضا كميته امنيتي از سه روز قبل تا يك روز پس از برگزاري انتخابات به طور تمام وقت در ستاد انتخابات استان تهران حضور مستمر داشته و بر اجراي صحيح و كامل طرح‌هاي حفاظتي و امنيتي به طور مستقيم نظارت و كنترل خواهند داشت.
رئيس كميته انتخابات استان تهران از پيش‌بيني دو فروند بالگرد براي انتخابات استان تهران توسط اين كميته خبر داد و گفت: براي هر صندوق راي به تناسب حساسيت شعب اخذ راي تيم و نفرات لازم پيش بيني شده است كه در حال طي دوره‌هاي آموزشي و توجيهي مي‌باشند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news132683.html