«چاپرا جكسن» اولين فيلم بلند سينمايي‌اش را مي‌سازد
فارس , دوشنبه 11 خرداد 1388 - ساعت 22:44

«چاپرا جكسن» درباره «وربو» مي‌گويد: من فيلمنامه آن را براي يك فيلم بلند سينمايي نوشتم و حال و هوايي اكشن و ماجراجويانه دارد. همه اميدم اين است كه آن را امسال بسازم.

 

«ادوارد چاپرا جكسن» اولين فيم بلند سينمايي‌اش را به نام «وربو» جلوي دوربين مي‌رود. وي اين فيلم را پس از موفقيت‌هاي پي‌درپي داخلي و بين‌المللي چند فيلم كوتاه خود كارگرداني مي‌كند.
كليد فيلمبرداري اين فيلم اواخر تابستان امسال زده مي‌شود. «چاپرا جكسن» درباره «وربو» مي‌گويد: من فيلمنامه آن را براي يك فيلم بلند سينمايي نوشتم و حال و هوايي اكشن و ماجراجويانه دارد. همه اميدم اين است كه آن را امسال بسازم.
تهيه‌كننده فيلم يكي از تهيه‌كنندگان سرشناس و مطرح سينماي اسپانياست كه قبل از اين با تعدادي از فيلمسازان مشهور و غيرمتعارف سينماي اين كشور اروپايي كار كرده است.
از فيلم‌هاي مهم اين تهيه‌كننده مي‌توان به «لوسيا و جنسيت» (خوليو مدم) و «28 هفته بعدتر» (خوآن كارلوس فرستاديلو) اشاره كرد.
با انتخاب بازيگران فيلم و لوكيشن‌هاي آن «وربو» آماده توليد مي‌شود. فليمنامه فيلم را خود «چاپرا جكسن» نوشته و قصد دارد آن را در سكوت جلوي دوربين ببرد. به همين دليل وي خط اصلي قصه را فاش نكرده است. منتقدان سينمايي عقيده دارند با حضور «چوپرا جكس» در سينماي حرفه‌اي صنعت سينماي اسپانيا صاحب يك فيلمساز صاحب سبك و خوب مي‌شود كه كمك زيادي به اعتلاي سينماي اين كشور مي‌كند.
اين فيلمساز قبل از اين سه فيلم كوتاه را نوشته و كارگرداني كرده است. اولين فيلم كوتاه او نامزد دريافت جايزه «گويا» (اسكار اسپانيايي) در رشته بهترين فيلم كوتاه شد.
دومين فيلم كوتاه او در سال 2007 جايزه بهترين فيلم كوتاه مراسم جوايز فيلم اروپا (اسكار اروپايي كه با نام جوايز «فليكس» هم شناخته مي‌شود) را از آن خود كرد.
سومين فيلم كوتاه «چاپرا جكس» كه يك وسترن امروزي است سال گذشته تعجب و شگفتي منتقدان سينمايي اسپانيا را برانگيخت. وجه مشخصه هر سه فيلم در كنار حال و هواي اجتماعي كه دارند كم ديالوگ بودن آنهاست. اين فيلم‌ها از مضامين قوي انساني برخوردار بوده و سرشار از احساس هستند. به گفته منتقدان سينمايي اين سبك فيلم‌سازي از آن دسته سبك‌هايي است كه عموم تماشاگران جهان به راحتي مي‌توانند با آن ارتباط برقرار كنند. آنها پيش‌بيني مي‌كنند «چاپرا جكسن» در اولين فيلم بلند سينمايي خود همين سبك و روش را در پيش بگيرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news132793.html