حد نصاب بتن ریزی در سد کارون شکست
هموطن سلام , سه شنبه 12 خرداد 1388 - ساعت 22:29

وزیر نیرو گفت : با 89 هزار مترمکعب بتن ریزی در بدنه سد کارون 4 ، حد نصاب بتن ریزی کشور برای بار دوم در این سد شکست .

 

وزیر نیرو گفت : با 89 هزار مترمکعب بتن ریزی در بدنه سد کارون 4 ، حد نصاب بتن ریزی کشور برای بار دوم در این سد شکست .
پرویز فتاح در بازدید از سد و نیروگاه کارون 4 افزود : برای ساخت بدنه این سد یک میلیون و 640 هزار مترمکعب باید بتن ریزی شود که تاکنون یک میلیون و 340 هزار متر مکعب از عملیات بتن ریزی آن انجام شده است .
وی گفت : سد کارون چهار با ارتفاع 230 متر ، طول تاج 440 متر و حجم مخزنی 2/2 میلیارد مترمکعب به عنوان بزرگترین سد بتنی در حال ساخت کشور است که به منظور تولید انرژی برق آبی به میزان 2 میلیون و 107 کیلو وات ساعت درسال ساخته می شود .
وزیر نیرو با اشاره به اینکه سد و نیروگاه کارون چهار تاکنون 73 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تا پایان امسال به بهره داری می رسد افزود : با بهره برداری از این سد و چهار واحد نیروگاهی تولید برق آن هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده می شود .
فتاح گفت : پارسال 140 میلیارد تومان برای ساخت سد کارون چهار هزینه شد و پیش بینی می شود هزینه این طرح امسال 180 تا 200 میلیارد تومان باشد .
وی افزود : دولت مصمم است این مبلغ را پرداخت کند تا مشکل کمبود برق کشور رفع شود .
سد کارون چهار در 180 کیلومتری جنوب غربی چهار محال و بختیاری قرار دارد .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news132821.html