دولت آلمان با اخراج هزاران هوادار حزب کارگران کردستان تركيه موسوم به پ.ک.ک به حمايت خود از اين گروه تروريستي پايان مي دهد.
وزارت کشور آلمان با ارسال نامه اي به هفت هزار و 735 پناهنده عضو و يا طرفدار پ.ک.ک از آنها خواست تا هرچه سريع تر اين کشور را ترک کنند.
در پي برنامه دولت ترکيه براي آشتي و بخشوده شدن طرفداران و اعضاي حزب کارگران کردستان تركيه برخي از کشورهاي اروپايي که پيشتر از اين گروه حمايت مي کردند بر اين باورند که ديگر خطري جان آنان را تهديد نمي کند.
اين در حالي است که روز گذشته رجب طيب اردوغان نخست وزير ترکيه در ديدار با سفراي اتحاديه اروپا در اين کشور بار ديگر از حمايت برخي کشورهاي خاص اتحاديه اروپا از پ.ک.ک ابراز ناخرسندي کرد.
وزارت کشور آلمان بر اين باور است که با توجه به سياست هاي اخير دولت ترکيه، ديگر هواداران پ.ک.ک تحت فشار نيستند و اين گروه بايد از آلمان خارج شوند.
روزنامه حريت نوشت، برخي از آوارهاي کرد آلمان به دستور خروج از اين کشور اعتراض کرده اند، اما دادگاههاي عالي ايالت برلين و هسن، با صدور حکمي اعلام کرده اند که کردها با هيچ گونه نقض حقوق بشر در ترکيه مواجه نيستند.
بر اساس اين گزارش، احتمال مي رود دولت آلمان با تعيين ضرب الاجل،2 تا 3 ماه به پناهندگان کرد براي ترک خاک اين کشور فرصت دهد.
|