حکم مرگ برای آدمکشی بر سر ارثیه خونین
ایسکانیوز , يكشنبه 7 تير 1388 - ساعت 20:36

مردی که به جرم کشتن عموی خود بازداشت شده است در دادگاه کیفری استان فارس به مرگ محکوم شد.

 

مردی که به جرم کشتن عموی خود بازداشت شده است در دادگاه کیفری استان فارس به مرگ محکوم شد.
پلیس آگاهی شهرستان «داراب» بیست و نهم مهر 1386 از یک دعوای خونین خانوادگی باخبر شد و ماجرا را با بازپرس کشیک در میان گذاشت.
با حضور این مقام قضایی در نقطه مورد نظر ، پیکر کاردآجین «پرویز» 43 ساله به پزشکی قانونی فرستاده شد و برادر زاده اش «احسان» تحت تعقیب قرار گرفت.
متهم 25 ساله که به یکی از روستاهای اطراف «داراب» گریخته و پنهان شده بود فقط چند ساعت بعد ردیابی و دستگیر شد.
وی در بازجویی ها گفت : پدرم و عمویم بر سر ارث و میراث با هم اختلاف داشتند و در هر دعوا ، پای بزرگان فامیل به خانه ما کشیده می شد.
«احسان» ادامه داد : آن روز با عمویم درگیر شده بودم که ناسزا گفت و مرا بدجوری کتک زد.آتش کینه ، سراپای وجودم را فرا گرفته بود که ماجرا را با پدر و مادرم در میان گذاشتم.بعد سه نفری به سراغ عمویم رفتیم که با دیدن ما ، به مادرم توهین کرد.من هم که غیرتی شده بودم از کوره در رفتم و با چاقو به جانش افتادم.او حق نداشت به مادرم توهین کند و اگر این کار را نمی کرد حتما زنده می ماند.
به دنبال اعتراف های جانی و صدور کیفر خواست ، پرونده به شعبه پنجم دادگاه کیفری استان فارس فرستاده شد.
در نشست رسیدگی به این ماجرا که به ریاست قاضی «رضائیان» و با حضور چهار مستشار برگزار شد ابتدا نماینده دادستان ، کیفرخواست را خواند و از طرف خانواده داغدار ، تقاضای اشد مجازات کرد.سپس «احسان» از خود دفاع کرد و بار دیگر جنایت را گردن گرفت.
در پایان ، هیئت قضایی وارد شور شد و دیروز با توجه به مدرک های موجود ، حکم قصاص نفس (مرگ) جانی را صادر کرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news134280.html