كيف پول درختي
همشهری انلاین , پنجشنبه 18 تير 1388 - ساعت 12:35

گفتني است كه سارق تنها يك اسكناس 20 دلاري از اين كيف برداشته و پس از سال‌ها همچنان كارت‌هاي اعتباري و كارت دانشگاه دارنده كيف در آن موجود است.

 

نيويورك: شايد درختي كه به جاي ميوه، اسكناس بدهد، يك رويا براي بشر باشد اما اخيرا در لا به‌لاي تنه يك درخت كيف پول پيدا شده است. مسئول رسيدگي به درختان يكي از پارك‌ها حين بررسي يك درخت آلبالو خشك شده با كيف پولي داخل تنه آن برخورد كرد.
اين مرد پس از باز كردن كيف، مشخصات صاحب آن را از روي كارت‌هاي شناسايي‌اش پيدا كرد و با وي تماس گرفت. صاحب كيف پول گفت كه حدود 30 سال قبل سارقي كيف پولش را سرقت كرده است و او هيچگاه نتوانسته بود كيف را پيدا كند.
گفتني است كه سارق تنها يك اسكناس 20 دلاري از اين كيف برداشته و پس از سال‌ها همچنان كارت‌هاي اعتباري و كارت دانشگاه دارنده كيف در آن موجود است. به گفته مردي كه كيف را در تنه درخت پيدا كرده، اين نخستين باري است كه با چنين موردي برخورد كرده و احتمالا كيف طوري به درخت چسبيده بوده كه پس از گذشت سال‌ها به جزئي از آن تبديل شده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news135024.html