مرد مسافرکش از زنان سرقت مي کرد
اعتماد , دوشنبه 22 تير 1388 - ساعت 17:25

رئيس پليس آگاهي آذربايجان شرقي از دستگيري يک راننده مسافرکش در تبريز خبر داد که از زنان مسافر سرقت مي کرد.

 

رئيس پليس آگاهي آذربايجان شرقي از دستگيري يک راننده مسافرکش در تبريز خبر داد که از زنان مسافر سرقت مي کرد.
سرهنگ قنبر مداحي گفت؛ اين فرد حين مسافرکشي با بيهوش کردن دو زن طلاجات آنها را سرقت کرده بود.
وي تصريح کرد؛ ماموران به دنبال اطلاع از طريق مرکز فوريت هاي پليسي 110 مبني بر پيدا شدن دو زن بيهوش در کنار جاده به محل اعزام شدند و بعد از بررسي هاي مقدماتي آنان را به بيمارستان انتقال دادند.
رئيس پليس آگاهي آذربايجان شرقي افزود؛ بعد از به هوش آمدن اين دو نفر معلوم شد خودروي پرايدي به قصد مسافرکشي اين دو زن را سوار و حين رانندگي به آنها آبميوه تعارف کرده و با خوراندن آبميوه آنها را بيهوش و با دزديدن طلا، جواهرات، پول نقد و اشياي قيمتي، آنان را در کنار جاده رها کرده است.
مداحي تصريح کرد؛ به دليل اهميت موضوع پرونده به پليس آگاهي تبريز ارجاع شد و با تلاش ماموران و کمک دو زن راننده پرايد شناسايي و دستگير شد.
متهم در بازجويي هاي به عمل آمده به عمل خود اعتراف کرد و پس از تشکيل پرونده مراتب به مقام قضايي ارجاع شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news135357.html