خالق شرک کارگردان آقاي پيپ مي‌شود
جمعه 9 مرداد 1388 - ساعت 22:39

اندرو آدامسن، خالق دو قسمت اول "شرک" و "وقايع‌نگاري نارنيا"، به زودي نسخه سينمايي رمان "آقاي پيپ" لويد جونز را بر اساس فيلمنامه‌اي از خود کارگرداني مي‌کند.

 

اندرو آدامسن، خالق دو قسمت اول "شرک" و "وقايع‌نگاري نارنيا"، به زودي نسخه سينمايي رمان "آقاي پيپ" لويد جونز را بر اساس فيلمنامه‌اي از خود کارگرداني مي‌کند.
اسکرين ديلي اعلام کرد: رابين اسکولز تهيه‌کننده "آقاي پيپ" قصد دارد فيلمبرداي اين پروژه سينمايي را در استراليا انجام دهد، مراحل پس از توليد آن را به نيوزيلندي‌ها بسپارد و صداگذاري فيلم را هم در بريتانيا تکميل کند. قرار است پروژه ماه اکتبر در بازار فيلم لندن عرضه شود و حامي مالي جذب کند.
کتاب لويد جونز نويسنده نيوزيلندي سال 2006 منتشر شد و نام آن برگرفته از يکي از شخصيت‌هاي رمان بسيار مشهور "آرزوهاي بزرگ" نوشته چارلز ديکنز است. "آقاي پيپ" برنده جايزه نويسندگان مشترک‌المنافع بهترين رمان آسياي جنوب شرقي و پاسيفيک جنوبي شد و در فهرست نهايي جايزه ادبي من بوکر نيز قرار گرفت.
داستان فيلم در اوايل دهه 1990 در ايالت بوگنويل کشور پاپوا گينه نو در جريان جنگي داخلي ميان شورشيان و نيروهاي نظامي بر سر معادن مس روايت مي‌شود و درباره دختري جوان است که تحت تاثير داستان "آرزوهاي بزرگ" ديکنز قرار مي‌گيرد که تنها مرد سفيدپوست موجود در دهکده آنها آن را برايش در مدرسه مي‌خواند.
اندرو آدامسن فيلمساز 43 ساله نيوزيلندي مقيم کاليفرنيا خالق نخستين و دومين قسمت انيميشن بسيار موفق "شرک" است که اولي سال 2001 با بودجه 60 ميليون دلار توليد شد و در نهايت با فروش 485 ميليون دلاري در دنيا به کار خود پايان داد. "شرک 2" اما موفقتر بود و با وجود هزينه 150 ميليون دلاري توليد، 900 ميليون دلار در دنيا فروخت.
آدامسن که با "شرک" اسکار بهترين انيميشن را برده بود، سال 2005 روي صندلي کارگرداني "وقايع‌نگاري نارنيا: شير، جادوگر و کمد لباس" نشست و آن را با 745 ميليون دلار به سومين فيلم پرفروش سال تبديل کرد. "شاهزاده کاسپين" هم دومين فيلم اين مجموعه بود که 420 دلار در دنيا فروخت. او تهيه‌کننده "وقايع‌نگاري نارنيا 3" به کارگرداني مايکل آپتد است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news136714.html