«ربنا»ي شجريان از صداوسيما پخش مي‌شود
فارس , سه شنبه 20 مرداد 1388 - ساعت 23:48

نشست اعلام برنامه‌هاي راديو ايران در ماه مبارك رمضان امروز با حضور عليرضا نوري مدير راديو ايران ، يدالله گودرزي مدير گروه جوان و انديشه راديو ايران، مرادي مدير گروه حماسه راديو ايران و جمعي از نمايندگان رسانه‌هاي جمعي در ساختمان شهداي راديو برگزار شد.

 

مدير شبكه راديو ايران با تشريح برنامه‌هاي ويژه ماه رمضان اين شبكه راديويي به پخش «ربنا»ي شجريان و تبعيت راديو از توافق صداوسيما با «محمدرضا شجريان» خبر داد.
نشست اعلام برنامه‌هاي راديو ايران در ماه مبارك رمضان امروز با حضور عليرضا نوري مدير راديو ايران ، يدالله گودرزي مدير گروه جوان و انديشه راديو ايران، مرادي مدير گروه حماسه راديو ايران و جمعي از نمايندگان رسانه‌هاي جمعي در ساختمان شهداي راديو برگزار شد.
بنابراين گزارش، در اين مراسم نوري به تشريح ويژه برنامه‌هاي راديو در ماه مبارك رمضان پرداخت و گفت: ماه مبارك رمضان ماهي است كه ماه صيام است و ماهي است كه در آن پرهيز ما از امور دنيا بيشتر مي‌شود. فلسفه ماه خودسازي است و رسانه رسالت‌هايي بر دوش دارد و سعي مي‌كند نظارت كمك آموزش قرآني و فرازهايي كه در ماه رمضان توصيه شده است.
وي افزود: معيارهايي نظير توصيه به تقوا، تذكر به مسئولين، مظلوميت خداوند، توصيه به صبر، اخلاق مداري، پرهيز از دروغ و ريا و بازسازي خود و... در برنامه سازي ما مد نظر خواهد بود و اين برنامه‌ها از سحر آغاز و تا افطار ادامه خواهد داشت. برنامه ريزي ما براي اين ويژه برنامه‌ها از 2 ماه قبل انجام شده و در نهايت 14 عناون برنامه جديد پيشنهاد شد و به تصويب رسيد كه مجموعا ميزان برنامه‌هاي راديو ايران 21 هزار و 605 دقيقه در اين ماه خواهد بود.
نوري تصريح كرد: ويژه برنامه سحرگاهي ما در اين ماه از ساعت 3 بامداد تحت عنوان "قرار بي قراران " شروع مي‌شود. همچنين دفتر سوم و چهارم مثنوي معنوي ايجاد شده است و در هر بخش با استفاده از داستان‌هاي معنوي در آيات قرآن كريم برخي از مسائل معنوي مورد توجه قرار مي‌گيرد.
مدير راديو ايران اظهار داشت: آيتم بعدي ما آيتم پدر و پسر است كه مباحث معنوي و عرفاني را مطرح مي‌كند، آيتم ديگر ما نيز به سخنان حضرت علي(ع) در نهج البلاغه مي‌پردازد. بخش 32 غزل نيز غزل‌هاي مثنوي معنوي و ديوان شمس و حافظ را با اجراي بهروز رضوي روي آنتن مي‌برد. بعد از برنامه هاي سحرگاهي نيز تلاوت ترتيل قرآن را داريم كه از 5:30 تا 6:30 صبح به روي آنتن مي‌رود.
وي افزود: سخنراني اخلاقي نيز از ساعت 12 تا 12:30 به روي آنتن مي‌رود كه سخناني از امام خميني(ره)، شهيد مطهري،‌آيت الله حق شناس، انصاريان و... خواهد بود و به موضوعاتي نظير فضيلت ماه رمضان، دعا، فضيلت شب‌هاي قدر و... مي‌پردازد. ضمن اين كه ما از كارشناساني نظير سرلك و شمشيري نيز در برنامه‌هاي خود استفاده مي‌كنيم. ما طبق معمول هرسال ويژه برنامه‌هاي شب‌هاي احيا را به طور مستقيم پخش مي‌كنيم و از يك هفته قبل از عيد فطر نيز به استقبال اين عيد مي‌رويم.
نوري در ادامه اين نشست درباره پخش ربنا با صداي محمد رضا شجريان در ماه مبارك نيز تصريح كرد: «ربنا»ي شجريان حس نوستالژيك بسيار قوي دارد و همه ما به آن علاقه‌مند هستيم و حال و هواي خاص خود را دارد اما درباره پخش آثار ايشان از راديو و تلويزيون بايد بگويم كه آقاي شجريان خودش از سازمان صدا و سيما خواسته كه آثارشان از صداوسيما پخش نشود و توجه به خواسته به حق وي باعث شده تا ما با كسب رضايت نسبت به پخش آثارشان اقدام كنيم و هر تصميمي كه در اين رابطه گرفته شود، ما اجرا مي‌كنيم.
مدير راديو ايران درباره پخش آثار جايگزين «ربنا»ي شجريان گفت: راديو آثار زيبايي در اين زمينه توليد كرده و ما از آنها استفاده مي‌كنيم البته طي اين سال‌ها نيز فقط راديو ايران مجاز به پخش ربناي شجريان بود البته اگر صدا و سيما با وي توافق كند، پخش آثار ايشان از سر گرفته مي‌شود.
در ادامه اين مراسم گودرزي نيز به ارائه توضيحاتي پيرامون ويژه برنامه‌هاي راديو ايران پرداخت و در انتهاي مراسم، در پاسداشت مقام خبرنگار، به خبرنگاراني كه بيشترين اخبار برنامه «ايران سربلند» را در رسانه‌هاي خود كار كرده بودند!! هدايايي اهدا شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news137537.html