رونق اکران فيلمهاي روي پرده را ميتوان بيش از هر چيز به استقبال مخاطب از ستارههايي نسبت داد که اين روزها ميتوان تصاويرشان را بر سردر سينماهاي شهر ديد.
به نظر ميرسد «کيش و مات» به کارگرداني جمشيد حيدري پديده اکران دوم تابستان است. فيلمي که پيش از اين تصور نميشد بتواند در جذب مخاطب به اين اندازه موفق باشد. فيلم تازه حيدري که در 17 سالن روي پرده رفته پس از 12 روز نمايش در سينماهاي تهران 137 ميليون تومان فروش داشته است.
«کيش و مات» که يکي از پربازيگرترين فيلمهاي روي پرده است، داستان جواني به نام بهروز است که دست به هر کاري ميزند شکست ميخورد. بهروز به جاي اينکه دليل ناکاميهايش را بيابد، فکر ميکند آدمي بدشانس است و چون بدشانسيهايش تداوم مييابد، دست به خودکشي ميزند.
حميد گودرزي ، الناز شاکردوست ، نيما شاهرخشاهي ، بهنوش بختياري ، اکبر عبدي ، محمدرضا هدايتي ، احمد پورمخبر ، شهره لرستاني، سعيد پيردوست، مهدي ميامي و علي صادقي بازيگران فيلم هستند. الناز شاکردوست و اکبر عبدي بازيگراني هستند که اين روزها دو فيلم روي پرده دارند. شاکردوست ستاره نسل تازه و عبدي ستاره محبوب دهه 60 به عامل جذب مخاطب در فيلمهاي اکران تابستان تبديل شدهاند.
پس از «کيش و مات» ، فيلم سينمايي «پستچي سه بار در نميزند» به کارگرداني حسن فتحي پرفروشترين فيلم روي پرده است. اين فيلم که داستاني دلهرهآور درباره سه مقطع تاريخ معاصر دارد و مانند بيشتر آثار اين کارگردان کاوشي در دل تاريخ سرزمين ايران است در 15 سالن روي پرده رفته است.
«پستچي سه بار در نميزند» پس از 11 روز نمايش 115 ميليون تومان فروش داشته است. علي نصيريان، محمدرضا فروتن، باران کوثري، رويا تيموريان، پانتهآ بهرام و ليلا زارع بازيگران اين فيلم هستند.
«دلخون» به کارگرداني محمدرضا رحماني که فضايي تلخ و اجتماعي دارد ديگر فيلم اکران دوم تابستان است که تا اندازهاي در جلب مخاطب موفق بوده است. موفقيت فيلم را بيش از هرچيز بايد به حساب بازيگران اصلياش الناز شاکردوست و حامد بهداد گذاشت که تبليغات فيلم هم بر حضور آنها تاکيد ميکند.
دومين فيلم رحماني داستان مردي است که به اتهام قتل همسرش در زندان است، حضور يک وکيل زن و ارتباطي که بين آنها به وجود ميآيد اتفاقهايي را برايشان رقم ميزند. «دلخون» پس از 12 روز نمايش در 12 سالن 90 ميليون تومان فروش داشته است.
«خاک آشنا» به کارگرداني بهمن فرمان آرا در 12 سالن روي پرده رفته پس از 12 روز نمايش در سينماهاي تهران 52 ميليون تومان فروش داشته است. فيلم تازه فرمانآرا که براي نمايش عمومي کوتاه شده، داستان هنرمند نقاشي است که در روستايي دورافتاده زندگي ميکند و ارتباطش با يک جوان او را دوباره به زندگي پيوند ميزند.
تيم بايزگران فيلم تازه فرمانآرا شبيه فيلمهاي قبلي او است. رضا کيانيان ، بيتا فرهي ، رعنا آزاديور و بابک حميديان نقشهاي اصلي «خاک آشنا» را بازي ميکنند.
«چشمک» به کارگرداني جهانگير جهانگيري که در 22 سالن روي پرده رفته پس از پنج روز نمايش 44 ميليون تومان فروخته است. «چشمک» که يک فيلم کمدي پربازيگر است در روزهاي اول اکران توانسته با مخاطب ارتباط برقرار کند. اکبر عبدي، افسانه بايگان، حديث فولادوند، رضا رويگري، يوسف تيموري، ارژنگ اميرفضلي و رابعه اسکويي بازيگران اين فيلم هستند.
اکران «پسر تهروني» به کارگرداني کاظم راستگفتار همچنان در 12 سالن ادامه دارد. اين فيلم سينمايي پس از 44 روز نمايش در سينماهاي شهر 740 ميليون تومان فروش داشته است. محمدرضا شريفينيا، امين حيايي، شقايق فراهاني، طناز طباطبائي و فلامک جنيدي بازيگران اين فيلم سينمايي هستند.«پسر تهروني» داستان پدري است که قصد دارد پسرش را وادار به ازدواج کند.
به نظر ميرسد اکران دوم تابستان با استقبال مخاطبان مواجه شده است و با توجه به شرايط اجتماعي سينماها تا ماه رمضان روزهاي پررونقي را پشت سر بگذارند، اکران ماه رمضان ميتواند در معادلات سينماي ايران و فروش فيلمهاي روي پرده تغييرهايي به وجود بياورد.
|