ابزار جديد پيشگيري براي حفاظت از زنان در برابر ايدز
سلامت نیوز , چهارشنبه 21 مرداد 1388 - ساعت 17:45

اين وسيله جديد يك كاندوم مولكولي است كه به صورت ژل و قبل از تماس جنسي تزريق مي‌شود.

 

پژوهشگران با توليد ابزار پيشگيري مولكولي كه نوع جديدي از شيوه‌هاي پيشگيري است، موفق شدند: وسيله‌اي موثرتر و كارآمد براي پيشگيري از ايدز ابداع كنند.
دانشمندان دانشگاه اوتا در آمريكا نوع جديدي از ابزار پيشگيري مولكولي را توليد كرده‌اند كه از زنان در برابر ايدز بويژه در آفريقا و ديگر كشورهاي فقير محافظت خواهد كرد. اين وسيله جديد يك كاندوم مولكولي است كه به صورت ژل و قبل از تماس جنسي تزريق مي‌شود.
پس از تزريق، اين ژل جديد به حالت نيمه جامد درمي‌آيد و ذرات ويروس ايدز را در تله‌هاي ميكروسكوپي بدام مي‌اندازد؛ به طوري كه نمي‌توانند سلولهاي بدن را آلوده كنند.
دكتر پاتريك كيزر يكي از محققان اين پژوهش و استاديار زيست مهندسي دانشگاه اوتا درباره اين دستاورد جديد و كارآمد اظهار داشت: روش جديد منحصر به فرد و فوق العاده است و مشابه آن قبلا هرگز توليد نشده است.
وي افزود: ما اين فناوري‌ها را براي زنان توليد مي‌كنيم؛ به طوري كه بتوانند بدون نياز به تاييد همسرانشان از خود در برابر ويروس ايدز محافظت كنند. بويژه براي زنان در كشورهاي فقير آسيايي و آفريقايي كه اغلب نمي‌توانند همسرانشان را وادار به استفاده از شيوه‌هاي پيشگيري نمايند و توان محافظت از خود را ندارند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news137585.html