دو خواهر اين‌هفته ميلياردي مي‌شود
دوشنبه 18 آبان 1388 - ساعت 22:37

فيلم سينمايي "دو خواهر" با بازي محمدرضا گلزار، نيکي کريمي، الناز شاکردوست و بهنوش بختياري در 22 سينما روي پرده رفته است.

 

فيلم سينمايي "دو خواهر" به کارگرداني محمد بانکي پس از 53 روز نمايش به فروش 978 ميليون تومان دست پيدا کرد.
بانکي گفت: فروش فيلم با وجود شرايط آب و هوا و فضاي اجتماعي قابل قبول است و نشان مي‌دهد که مردم از اين فيلم استقبال کرده‌اند، "دو خواهر" پس از 53 روز نمايش در سينماهاي تهران 978 ميليون تومان فروخته است، اين فيلم براي مخاطب عام ساخته شده و مردم با ديدن آن سرگرم مي‌شوند و با رضايت سالن را ترک مي‌کنند.
وي ادامه داد: با توجه به استقبالي که از "دو خواهر" شد حساسيتم نسبت به توليد فيلم دوم بيشتر شده، در اين فاصله 70 فيلمنامه به من پيشنهاد شده که هيچ کدام رضايت بخش نبوده است، ترجيح مي‌دهم فيلم بعدي را زماني شروع کنم که فيلمنامه خوبي به دستم برسد.
اين تهيه‌کننده افزود: کف فروش فيلم هنوز پائين نيامده و اکران "دو خواهر" تا هفته آينده ادامه دارد، اگر کف فروش پائين بيايد فيلم در سالن‌هاي محدود به اکرانش ادامه مي‌دهد. فروش فيلم اين هفته از مرز يک ميليارد تومان در تهران مي‌گذرد.
فيلم سينمايي "دو خواهر" با بازي محمدرضا گلزار، نيکي کريمي، الناز شاکردوست و بهنوش بختياري در 22 سينما روي پرده رفته است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news142386.html