زوج جوان با اهداي يک شاخه گل مريم به قاضي دادگاه خانواده از تصميم خود براي طلاق منصرف شدند.
اين زن و شوهر که از مدتي قبل براي طلاق در مجتمع قضايي شماره دو خانواده پرونده تشکيل داده بودند، با وساطت و نصيحت خانواده هاي خود از اين تصميم منصرف شدند و با اهداي يک شاخه گل مريم به قاضي پرونده خود را مختومه کردند.
مرد 30 ساله که حبيب نام دارد در اين باره به قاضي دادگاه گفت؛ حدود سه سال قبل با همسرم آشنا شدم و مدتي بعد به همراه خانواده ام براي خواستگاري به خانه آنها رفتم. سرانجام دو سال قبل با هم ازدواج و زندگي مشترک خود را با عشق و علاقه آغاز کرديم ولي مدتي بعد از ازدواج بروز برخي از مشکلات باعث شد علاقه بين ما کمرنگ تر شود.
مرد جوان گفت؛ ادامه اين مشکلات و همين طور لجبازي من و همسرم در نپذيرفتن اشتباه هايمان باعث شد بدبيني جاي عشق و علاقه را بگيرد.
ميانجيگري خانواده ها و بزرگان فاميل نيز در رفع مشکلات ما نتيجه نداد و بالاخره از يک سال قبل ما براي اينکه ديگر نمي توانستيم آن وضعيت را تحمل کنيم، از هم جدا شديم و تصميم گرفتيم به صورت رسمي طلاق بگيريم.
زن جوان نيز در ادامه اين جلسه گفت؛ شوهر من مشکل خاصي نداشت و علت اصلي تصميم ما براي جدايي نداشتن تفاهم اخلاقي و پايين بودن آستانه صبر و تحمل مان بود.
وي با بيان اينکه مهريه اش 514 سکه بهار آزادي است، ادامه داد؛ در مدت يک سالي که از هم جدا و در حال پيگيري پرونده طلاق بوديم، خانواده من و همسرم با نصيحت هاي خود سعي کردند ما را از اين تصميم منصرف کنند. من و همسرم نيز بعد از مدت ها همديگر را ديديم و تصميم گرفتيم در اين باره بيشتر فکر کنيم.
بعد از صحبت هاي طولاني با همسرم، که اين بار برخلاف دفعات قبل منطقي بود، متوجه شديم مشکلات موجود قابل حل است براي همين تصميم گرفتيم زندگي مشترک خود را دوباره آغاز کنيم.
اين زن به قاضي عموزادي گفت؛ بعد از اينکه با هم به توافق رسيديم به دادگاه خانواده آمديم و اکنون با اهداي يک شاخه گل مريم از شما مي خواهيم پرونده ما را مختومه کنيد.
قاضي عموزادي نيز بعد از شنيدن اظهارات اين زوج و تبريک گفتن به آنها براي منصرف شدن از طلاق، پرونده آنها را مختومه اعلام کرد. |