پيش‌فروش بليت جشنواره فيلم فجر بصورت اينترنتي
مهر , جمعه 11 دي 1388 - ساعت 21:43

براي نخستين بار پيش‌فروش بليت‌هاي بيست و هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر اينترنتي مي‌شود.

 

براي نخستين بار پيش‌فروش بليت‌هاي بيست و هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر اينترنتي مي‌شود.
حبيب ايل‌بيگي مدير روابط عمومي بيست و هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر گفت: امسال براي نخستين بار در تاريخ جشنواره فيلم فجر پيش‌فروش بليت‌ها اينترنتي انجام مي‌شود تا هنرمندان و دانشجويان در فضايي آرام و در زمان و فرصت مناسب بتوانند فيلم‌ها و سينماهاي مورد نظرشان را انتخاب کنند.
ايل‌بيگي گفت: در سال‌هاي گذشته پيش‌فروش بليت‌ها به دليل ازدحام و شلوغي با مشکل همراه بود اما با برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده در حال راه‌اندازي يک سايت هستيم که برنامه‌هاي پيش‌فروش در آن اعلام مي‌شود و هنرمندان و دانشجويان در فرصتي مناسب مي‌توانند فيلم‌هايشان را انتخاب کنند.
وي افزود: متقاضيان با دريافت کد ره‌گيري مي‌توانند در زمان‌هايي که اعلام مي‌شود براي دريافت بليت به سينماها مراجعه کنند، استفاده از اينترنت با توجه به رواج آن در جامعه مي‌تواند باعث صرفه‌جويي در هزينه‌ها و زمان علاقمندان به ديدن فيلم در جشنواره فيلم فجر شود.
ايل‌بيگي اضافه كرد: براي پيش‌فروش‌ها تسهيلاتي در نظر گرفته شده که به زودي اعلام مي‌شود، در نظر داريم براي هنرمندان و دانشجويان تسهيلات و امکاناتي فراهم کنيم تا در فضا و شرايط بهتري از فيلم‌هاي بيست و هشتمين جشنواره فيلم فجر استفاده کنند. احتمالا اين برنامه از 20 دي‌ماه اجرا مي‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news143990.html