تونل توحيد حداكثر تا 5/1 ماه آينده به بهره برداري مي‌رسد
فارس , يكشنبه 13 دي 1388 - ساعت 23:05

بررسي وضعيت پروژه شهر آفتاب سوال ديگري بود كه از قاليباف پرسيده شد و قاليباف درباره آن گفت، يك زمان يك هفته‌اي براي جمع‌بندي اطلاعات و ارائه آن به شورا نياز دارد.

 

سخنگوي شوراي شهر تهران گفت: بنابر اعلام محمدباقر قاليباف، شهردار تهران، تونل توحيد حداكثر 5/1 ماه آينده آماده بهره‌برداري مي‌شود.
خسرو دانشجو بعد از پايان دويست و چهل و هشتمين جلسه غيرعلني شوراي اسلامي شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با بيان اين كه در جلسه امروز شورا محمدباقر قاليباف شهردار تهران و احمد دنيامالي معاون سابق فني و عمراني شهرداري و همچنين پورزرندي معاون مالي و اداري شهرداري حضور داشته‌اند، اظهار داشت: در جلسه امروز شورا چند سوال از شهردار تهران پرسيده شد.
وي ادامه داد: اعضاي شورا با توجه به اين كه چندي پيش شهرداري از كاركنان تونل توحيد مراسم تقديري را داشته است، پرسيدند زمان افتتاح تونل چه زماني خواهد بود؟ افزود: بنابر اعلام شهردار تهران تونل توحيد حداكثر تا 5/1 ماه آينده آماده بهره‌برداري مي‌شود.
وي ادامه داد: بنابر اظهارات قاليباف ساختار زمين‌شناسي زمين در شرايط خاصي كه فاضلاب تهران دارد، فاضلاب از ديگر چاه‌هاي جذبي دفع مي‌شود به همين دليل اين مسئله مشكلاتي را در يكي از رمپ‌هاي تونل كه مدتي قبل مشكلي را در ديواره آن ايجاد كرده بود، طبق بررسي‌ها مشخص شد كه زمين آن به نوع دفع آب‌هاي سطحي فاضلاب و زمين موجود در منطقه باز مي‌گردد.
سخنگوي شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اينكه اعضاي شورا نسبت به لزوم اطمينان صد در صدي مردم در استاندارد تونل تأكيد دارند، گفت: شهردار تهران اعلام كرده است چنين مشكلي در چند نقطه شهر ديده شده كه در اين ارتباط به طور همزمان در حال پيگيري اين موضوع هستيم.
سخنگوي اسلامي شهر تهران در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به حساسيت فعلي تونل توحيد و كارهاي باقي‌مانده آن و رفتن معاون فني و عمراني با توجه به اين‌كه تحصيلات و تجربه مرتبط با عمران را داشته‌اند اما معاون فعلي چنين تجربه و تحصيلاتي را در اين زمينه ندارد اعضاي شورا را نگران كرده است يا خير؟‌ افزود: بيش از 98 درصد كارهاي مربوط به تونل توحيد تمام شده است. ما در شورا نه تنها ورودي به عزل و نصب‌هاي شهرداري نداريم بلكه چنين رويه‌اي از گذشته در شورا مرسوم نبوده است.
دانشجو خاطرنشان كرد: وظيفه ما در شورا حمايت از مديران لايق و با انگيزه است مگر اين كه خلاف آن ثابت شود ضمن اين كه فكر نمي‌كنيم تغيير مديريت براي پروژه‌اي كه 98 درصد پيشرفت داشته است لطمه‌اي به كار وارد كند.
وي همچنين به پرسش ديگري كه از قاليباف صورت گرفته بود اشاره كرد و گفت: بررسي وضعيت پروژه شهر آفتاب سوال ديگري بود كه از قاليباف پرسيده شد و قاليباف درباره آن گفت، يك زمان يك هفته‌اي براي جمع‌بندي اطلاعات و ارائه آن به شورا نياز دارد.
دانشجو تصريح كرد: سوال ديگري كه از قاليباف مطرح شد درباره وضعيت ساخت و سازهاي غير‌مجاز و رشد آن در سطح شهر بود كه اين مسئله به وي تذكر داده شد.
وي ادامه داد: با عنوان مثال منطقه مرتضي‌گرد در حريم منطقه 19 تهران از جمله مناطقي بوده است كه ساخت و ساز غيرمجاز در آن شيوع داشته است.
وي ادامه داد: قاليباف درباره اين مسئله به ما گفت در اين زمينه با ساخت و سازهاي غير‌مجاز به همكاري ساير دستگاه‌ها از جمله قوه قضائيه، نيروي انتظامي، وزارت كشور و استانداري نياز داريم.
وي افزود: چرا كه بنا بر اعلام شهردار تهران مناطقي كه تعداد اين ساخت و سازها در آن زياد بوده شهرداري در آن به تنهايي نتوانسته براي تخريب يا برخورد با آن‌ها اقدام كند.
دانشجو گفت: متأسفيم از اين كه برخي مسئولان در شهرداري در برخورد با اين متخلفان در ضرب و شتم به وجود آمده دچار آسيب‌هاي شديدي شده‌اند.
سخنگوي شوراي اسلامي شهر تهران به ديگر موضوعات مطرح شده در شورا اشاره كرد و گفت: در جلسه امروز به اعتراض فرمانداري تهران نسبت به مصوبه تشكيل ستاد هماهنگي توسعه و ساماندهي جايگاه‌هاي سوخت‌رساني در تهران و همچنين مصوبه مساعدت به كاركنان رسمي، قراردادي و بازنشسته شهرداري تهران در پرداخت عوارض صدور پروانه مسكوني پاسخ داده شد.
وي ادامه داد: در جلسه امروز شورا همچنين لايحه «ارزش افزوده» به لايحه «تعيين ضوابط مالي و اصلاح نحوه دريافت عوارض از املاك شهري در اجراي طرح‌هاي تفضيلي جديد» تغيير نام داده شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news144217.html