سارقان سابقه دار در کمين مشتريان بانک ها
اعتماد , شنبه 19 دي 1388 - ساعت 21:39

سارقاني که اقدام به سرقت وجوه نقد مشتريان بانک مي کردند، توسط کارآگاهان پليس آگاهي استان کرمانشاه شناسايي و دستگير شدند.

 

سارقاني که اقدام به سرقت وجوه نقد مشتريان بانک مي کردند، توسط کارآگاهان پليس آگاهي استان کرمانشاه شناسايي و دستگير شدند.
به گزارش اداره اجتماعي پليس آگاهي ناجا، سرهنگ اسفنديار اميدي رئيس پليس آگاهي استان کرمانشاه در توضيح اين پرونده گفت؛ «در پي طرح چندين شکايت مبني بر سرقت وجوه نقد از داخل خودرو اکيپي از کارآگاهان فعاليت خود را آغاز کردند و در اولين مرحله مشخص شد مالباختگان پس از اخذ وجه و خروج از بانک سوار خودرو شده و هنگامي که وسيله نقليه خود را ترک کرده مورد سرقت قرار گرفته اند به همين سبب کارآگاهان با ايجاد گشت هاي نامحسوس در اطراف بانک ها موفق به شناسايي يکي از سارقان حرفه يي سابقه دار شدند که جلوي يکي از بانک ها پرسه مي زد.»
وي افزود؛ «ماموران اين فرد را تحت نظر قرار دادند. پس از دقايقي يکي از مشتريان بانک که وجه زيادي دريافت کرده بود، از شعبه خارج شد و با خودرو محل را ترک کرد. متهم تحت نظر نيز با يک خودرو به همراه يک نفر ديگر به تعقيب اتومبيل مشتري بانک پرداخت. در اين هنگام کارآگاهان در اقدامي ضربتي خودرو متهمان را متوقف و هر دو نفر را دستگير کردند.»




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news144578.html