عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: فضاهاي آموزشي در برخي از روستاهاي كشور دلگير و به عبارت صحيحتر مخروبه است.
عليرضا سليمي اظهار داشت: بسياري از مدارس كشور در مراكز استانها و برخي شهرهاي بزرگ به وسايل گرمايشي استاندارد مجهز هستند ولي متأسفانه در بازديد و سركشي از برخي روستاها با كمال تأسف ديده ميشود كه وسايل گرمايشي استاندارد در مدارس آنها وجود ندارد.
وي افزود: همچنين در مدارس برخي از روستاهاي كشور، وسايل آموزشي و كمك آموزشي، ميز، نيمكت و تخته با كيفيت قابل قبولي وجود ندارد و فضاهاي آموزشي دلگير و به عبارت صحيحتر مخروبه است.
سليمي با بيان اينكه گاهي اوقات در تهران نيز با چنين مشكلاتي مواجه هستيم، گفت: با گذشت 30 سال از انقلاب اسلامي چگونه ميتوانيم به خود افتخار كنيم در حالي كه هنوز تعداد زيادي مدرسه استيجاري در تهران كه مركز كشور است، وجود دارد.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس بيان داشت: در مراكز استانها وضعيت تا حدودي بهتر است ولي در شهرهاي كوچك و روستاها مشكلات فراواني در اين راستا وجود دارد.
|