رضازاده: وزنه برداران دوپینگی مقصران را معرفی کنند
هموطن سلام , دوشنبه 5 بهمن 1388 - ساعت 22:19

سرپرست فدراسیون وزنه برداری می گوید : وزنه بردارانی که آزمایش دوپینگ آنان مثبت اعلام شده و مدعی هستند دست هایی پشت پرده وجود دارد، هر چه سریعتر مقصران را معرفی کنند.

 

سرپرست فدراسیون وزنه برداری می گوید : وزنه بردارانی که آزمایش دوپینگ آنان مثبت اعلام شده و مدعی هستند دست هایی پشت پرده وجود دارد، هر چه سریعتر مقصران را معرفی کنند.
حسین رضازاده اظهار کرد : اخیراً تعدادی از وزنه برداران مدعی اند که در حق آنان خیانت شده و قربانی شده اند اما باید بگویم آنان دوپینگی معرفی شده اند و حاشیه سازیشان در این شرایط طبیعی است.
وی درباره مثبت اعلام شدن آزمایش دوپینگ امید نائیج ادامه داد: دوپینگ وی مربوط به باشگاههای آسیا بود و آقای بهرام افشارزاده رئیس قبلی فدراسیون چهل روز پیش طی نامه ای این موضوع را به باشگاه نفت که نائیج را در اختیار داشت اعلام کرده بود.
سرپرست فدراسیون وزنه برداری تصریح کرد: پیش از نائیج، ابراهیمی و آرمک هم آزمایش دوپینگشان مثبت اعلام شده بود که طبق اساسنامه داشتن سه وزنه بردار دوپینگی در یکسال موجب جریمه نقدی و تعلیق دو تا چهار ساله فدراسیون می شود .
رضازاده افزود: در سفری که برای دیدار با رئیس فدراسیون بین المللی وزنه برداری آقای تاماش آیان به مجارستان داشتم وی در ابتدا به اعلام کرد تا پس از رقابت های المپیک 2012 محروم هستیم اما با تلاش بسیار با او مذاکره کردیم و وی را راضی کردیم که تعلیقمان نکند.
وی ادامه داد: کار بسیار دشواری بود اما خوشبختانه آیان درخواست ما را پذیرفت و قرار شد نامه تعلیق نشدنمان تا چند روز آینده( احتمالا تا شنبه 10 بهمن ) به صورت کتبی به ما ارسال شود اما جریمه نقدی را باید بپردازیم.
سرپرست فدراسیون وزنه برداری در خصوص فراگیری دوپینگ وزنه بردارانمان هم می گوید : کادر فنی و پزشکان تیم ملی نظارت لازم را بر روی مکمل های غذایی و دارویی که ورزشکاران مصرف می کردند داشتند اما بی شک وزنه برداران قرص هایی را بدون اطلاع مصرف کرده اند که در نمونه گیری دوپینگ مثبت اعلام شده است.
رضازاده در باره اعلام خبر دوپینگ سعید علی حسینی هم افزود: در باره این موضوع با تاماش آیان صحبت کردم و قرار شد بار دیگر مدارک آزمایش حسینی بررسی و نتیجه اعلام شود 0 قهرمان دو دوره المپیک ادامه داد اما متأسفم که افرادی سودجو خبر هایی را که به نفع ورزش کشورمان نیست به خارج از ایران منتقل و موجب مشکل آفرینی می شوند.
وی ادامه داد برای پیشگیری از دوپینگ قرار بر این شده که کمیته پزشکی فدراسیون مکمل های ورزشکاران را به صورت کامل و جدی بررسی کند اما بیش از همه خود ورزشکاران باید در باره مصرف هرگونه دارو و مکمل حتی مانند قرصهای سرماخوردگی با پزشکان تیم مشورت کنند تا مشکلی پیش نیاید.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news145687.html