متهم پرونده پنجم با اذعان به ارتباطش با سازمان منافقين، گفت: از حوادث روز عاشورا فيلم و عكس تهيه و براي منافقين ارسال ميكردم.
در ادامه رسيدگي به پرونده متهمان اغتشاشات روز عاشورا، پرونده متهم پنجم حوادث اين روز رسيدگي شد.
نماينده دادستان متن كيفر خواست اين متهم را در حضور قاضي صلواتي فرائت و تصريح كرد: متهم مذكور به جرم محاربه ضمن ارتباط با گروهگ تروريستي منافقين و ارائه گزارش به آنها در اغتشاشات روز عاشورا حضور داشته است.
نماينده دادستاني از قاضي خواست تا مكالمه اين متهم با نماينده منافقين در دادگاه پخش شود كه بعد از موافقت قاضي صلواتي اين فايل صوتي كه حاوي گزارش اغتشاشات از سوي متهم پرونده پنجم به "مهري " سرپل منافقين بود، پخش شد.
متهم پرونده پنجم اغتشاشات روز عاشورا براي دفاع از خود در جايگاه قرار گرفت و اظهار داشت: در اواخر سال 84 جذب سازمان منافقين شدم و از طريق ايميل با آنها ارتباط برقرار كردم.
وي با بيان اينكه منافقين اسمهاي مستعاري چون موسي، رامين و رضا را براي وي انتخاب كرده بودند تا فعاليت تبليغي عليه نظام اسلامي انجام دهد، يادآور شد: در سال 86 توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شدم اما مورد رافت اسلامي قرار گرفتم.
اين متهم اغتشاشات روز عاشورا با بيان اينكه نميخواهد خود را تبرئه كند، گفت: من ميخواهم خطاب به دانش آموزان و فرزندان خودم توصيه كنم توصيههايي بكنم كه عاقبت آنها به خير شود.
وي با بيان اينكه بعد از 3 ماه محكوميت و 6 ماه انفصال از خدمت از زندان آزاد شدم، اضافه كرد: چون محل كار همسرم در پاكدشت بود به اين محل تغيير مكان داديم. چون در منزل رايانه نداشتم تا به اينترنت ارتباط داشته باشم به كافي نت رفتم و هنگام بازديد از ايميل خودم، مشاهد كردم كه ايميلي از سازمان آمده و نوشته شده بود «اگر فايل خبري داريد آن را ارسال كنيد».
اين متهم ادامه داد: من به آنها توضيح دادم كه توسط وزارت اطلاعات دستگير شدهام و به همين دليل آنها مرا با نام مستعار شهاب صدا كردند و قرار شد با خانمي به اسم مهري كه سر پل منافقين بود ارتباط داشته باشم.
اين متهم به اغتشاش در روز عاشورا در خصوص حضورش در اغتشاشات نيز گفت: در رابطه با 13 آبان و 16 آذر در تجمعات شركت كردم و 16 آذر چند عكس تهيه و براي آنها فرستادم.
وي با بيان اينكه 2 روز مانده بود به عاشورا منافقين دو عكس از مسعود و مريم رجوي ارسال كرده و خواستند تا اين عكسها را در بين مردم پخش كنيم، تصريح كرد: منافقين روز عاشورا را يك پروسه ميدانستند و حتي براي اين روز شعارهاي مختلفي را آماده و براي من ارسال كرده بودند كه برخي از آنها اهانت به مقامات ارشد نظام بود.
وي افزود: در روز عاشورا به همراه دختر كوچكم تا 200 متري پل كالج رفتم و به منافقين زنگ زده و گفتم كه «زير پل كالج هستم گويا انقلابي در حال رخ دادن است مردم همه شعار ميدهند از بالاي پل مردم در حال پرتاب سنگ هستند» و بعد از آن فيلمي از اغتشاشات تهيه و 2 روز بعد با حضور در كافي نت آن را به منافقين ارسال كردم.
اين متهم در خصوص نقش سازمان تروريستي منافقين در حوادث بعد از انتخابات گفت: مدتها بود كه مسعود رجوي پنهان شده بود اما براي حوادث روز عاشورا در اردوگاه اشرف حاضر و با نيروهايش تشكيل جلسه ميدهد و خطاب به آنها ميگويد اكنون در ايران فضا براي ما باز شده است.
وي افزود: مسعود رجوي گفته بود كه براي ما مهم نيست كه چه كسي اين جريان را براي مقابل با نظام پيش ميبرد براي ما اين مهم اين است كه اين نظام سرنگون شود.
اين متهم به اغتشاشات روز عاشورا تصريح كرد: در خيابانهاي تهران زنهاي بيحجاب همان شعارهايي را ميدانند كه منافقين اعلام كرده بودند اما با اين تفاوت كه منافقين عكس رجوي را در دست داشتند اما اغتشاشگران پرچم سبز.
وي در ادامه گفت: بعد از حوادث روز عاشورا نامهاي از سوي منافقين آمد كه در آن سر پل جديد به نام شيوا معرفي شده بود. در اين نامه نوشته شده بود كه ما به دنبال يك پروسه جديد هستيم در تاكسيها بنشينيد به جاي اينكه بگوييد ميدان امام خميني (ره) بگوييد ميدان مصدق و از اين صحنه فيلم بگيرد و براي ما بفرستيد.
اين متهم تاكيد كرد: منافقين زماني كه سخنان برخي احزاب و دانشجويان و حتي سخنان امام جمعه محترم تهران را جمع بندي كردند به اين نتيجه رسيدند كه شكاف درون نظام حاصل شده و بايد بر اين موج سوار شويم و آن را هدايت كنيم.
وي خطاب به جوانان گفت: جوانان ما بصيرت دارند شايد بصيرت آنها كامل نباشد اما اينكه امروز در خصوص سازمان منافقين با آنها گفت و گو كنيم آنها بر نميتابند.
وكيل مدافع متهم پرونده پنجم در دفاع از موكل خود به درخواست قاضي صلواتي در جايگاه قرار گرفت و افزود: موكل من از مقام معظم رهبري درخواست عفو كرده است.
وي با بيان اينكه موكلش دست به اسلحه سرد و گرم نبرده است و نميتواند مشمول محاربه قرار گيرد، گفت: طبق ماده 186 و 46 در خصوص اقرار موكلم نميتوانستم سخن بگويم اما از محضر دادگاه ميخواهم در حد رافت اسلامي با اين متهم برخورد كند.
متهم پرونده پنجم در دفاعيات پاياني خود گفت: در اينكه من مرتكب جرم شدهام شكي ندارم و به آن اعتراف ميكنم.
وي افزود: در خصوص 16 آذر از من خواستند تا در اغتشاشات شركت كنم اما من به آنها گفتم كه طبق بخشنامه نميتوانم محل كارم را ترك كنم در حالي كه چنين بخشنامهاي وجود نداشت.
اين متهم با بيان اينكه همسرش خطاب به كارشناس پرونده هراس خود را از زندگي در شهر غريب اعلام كرده است، گفت: تصور نميكردم كه حوادث روز عاشورا اين گونه رقم بخورد كه اگر اين گونه تصور ميكردم از منزلم بيرون نميآمدم.
وي در پايان از خداوند تبارك و تعالي، مقام معظم رهبري، ملت ايران و خانوادهاش و مخصوصا فرزند كوچكش طلب عفو و بخشش كرد.
در پايان قاضي صلواتي با اعلام ختم جلسه،گفت: دادگاه پرونده 9 متهم ديگر اغتشاشات روز عاشورا در آينده نزديك برگزار مي شود. |