كاهش شديد دماي هوا در مناطق شرقي كشور
فارس , شنبه 17 بهمن 1388 - ساعت 16:51

وضعيت هواي استان خراسان رضوي طي 24 ساعت آينده نيمه ابري تا ابري در پاره‌اي نقاط ‌بارش ‌باران و برف و وزش باد پيش‌بيني مي‌شود...

 

سازمان هواشناسي اعلام كرد: به دنبال سرد شدن هوا در اغلب مناطق كشور، در جنوب شرق و شرق نيز كاهش شديد دماي هوا همراه با وزش باد، طي روز‌هاي يكشنبه و دوشنبه پيش‌بيني مي‌شود.
طبق اعلام سازمان هواشناسي كشور، بررسي نقشه‌هاي پيش‌يابي و آينده‌نگري بيانگر شدت فعاليت سامانه بارش‌زا در مناطق جنوب شرق و شرق كشور است اما به دليل وجود جريانات ناپايدار تراز مياني جو، همچنين در مناطقي از غرب، مركز دامنه‌هاي البرز، سواحل شمالي، شمال شرق و با شدت كمتر در شمال غرب بارش باران و برف و وزش باد تداوم خواهد داشت.
از ظهر فردا يكشنبه، از ميزان ابرناكي از سمت غرب كاسته مي‌شود ولي بارش در جنوب شرق و شرق و شمال شرق ادامه مي‌يابد و به تدريج دوشنبه سامانه بارش‌زا از كشور خارج مي‌شود.
‌به دنبال سرد شدن هوا در اغلب مناطق كشور، در جنوب شرق و شرق نيز كاهش شديد دماي هوا همراه با وزش باد، طي روز‌هاي يكشنبه و دوشنبه پيش‌بيني مي‌شود.
‌وضعيت هواي استان تهران طي 24 ساعت آينده كمي ابري در بعد‌از‌ظهر افزايش ابر در برخي ساعات بارش پراكنده و وزش باد به تدريج كاهش ابر پيش‌بيني مي‌شود؛ بيشينه و ‌كمينه دماي هواي اين استان به ترتيب 5+ و 2- درجه سانتي‌گراد خواهد بود.
وضعيت هواي استان خراسان رضوي طي 24 ساعت آينده نيمه ابري تا ابري در پاره‌اي نقاط ‌بارش ‌باران و برف و وزش باد پيش‌بيني مي‌شود؛ بيشينه و كمينه دماي هواي اين استان به ترتيب 5+ و 2- درجه سانتي‌گراد خواهد بود.
وضعيت هواي استان فارس طي 24 ساعت آينده نيمه ابري در برخي ساعات وزش باد با احتمال بارش پراكنده پيش‌بيني مي‌شود؛ بيشينه و ‌كمينه دماي هواي اين استان به ترتيب 12+ و 1- درجه سانتي‌گراد خواهد بود. انتهاي پيام/ش




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news146320.html