دعواي برفي
همشهری انلاین , شنبه 17 بهمن 1388 - ساعت 17:37

اين زن كه خيلي عصباني بود، بلافاصله مقداري برف برداشت و با درست كردن يك گلوله برفي آن را به صورت راننده كوبيد كه هنوز محل را ترك نكرده بود.

 

پنسيلوانيا: پرتاب يك گلوله برفي به سمت راننده تاكسي براي يك زن ميانسال به قيمت پرداخت جريمه و چند ساعت كار اجباري در موسسه‌هاي خدماتي تمام شد. ماجرا از اين قرار بود كه اين زن براي سر زدن به چند مركز خريد يك تاكسي در اختيار گرفت و متعهد شد هزينه‌ها را مطابق با تاكسيمتر بپردازد.
اما هنگامي كه راننده با نشان دادن قبض از او خواست كرايه‌اش را بپردازد اين زن ادعا كرد كه او تاكسيمتر را دستكاري كرده تا پول بيشتري بگيرد. البته سرانجام او مجبور شد كرايه را بپردازد و با عصبانيت از تاكسي پياده شد.
اين زن كه خيلي عصباني بود، بلافاصله مقداري برف برداشت و با درست كردن يك گلوله برفي آن را به صورت راننده كوبيد كه هنوز محل را ترك نكرده بود. به اين ترتيب راننده تاكسي با پليس تماس گرفت و ماموران اين زن را به اتهام برخورد خشن با راننده دستگير كردند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news146348.html