بودجه مهمترين دستور كار كميسيون‌هاي مجلس
شنبه 17 بهمن 1388 - ساعت 22:09

كميسيون تلفيق مجلس از 27 بهمن براي بررسي لايحه بودجه رسماً كار خود را آغاز خواهد كرد و لايحه بودجه سال آينده از 12 اسفند در صحن مجلس خواهد بود.

 

كميسيون هاي تخصصي مجلس در طول اين هفته در جلسات خود ضمن بررسي لايحه بودجه سال آينده، گزارش نهايي خود را براي ارائه به كميسيون تلفيق مجلس تهيه مي‌كنند.
كميسيون هاي تخصصي مجلس موظف هستند تا پايان اين هفته گزارش نهايي خود در خصوص لايحه بودجه سال آينده را به كميسيون تلفيق مجلس ارائه كنند.
به همين دليل در دستور هفتگي كميسيون هاي آموزش و تحقيقات،اجتماعي،اقتصادي،امنيت ملي وسياست خارجي،انرژي،برنامه و بودجه و محاسبات،بهداشت و درمان،شوراها و امور داخلي،صنايع و معادن، عمران، فرهنگي، قضايي و حقوقي، كشاورزي آب و منابع طبيعي و كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي قيد شده كه در جلسات روز يكشنبه،دوشنبه،سه شنبه و چهارشنبه اين كميسيون‌ها لايحه بودجه سال 89 را بررسي و گزارش نهايي براي ارائه به كميسيون تلفيق مجلس تهيه خواهد شد.
كميسيون تلفيق مجلس از 27 بهمن براي بررسي لايحه بودجه رسماً كار خود را آغاز خواهد كرد و لايحه بودجه سال آينده از 12 اسفند در صحن مجلس خواهد بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news146384.html